Yankee!

Idag är jag så förbannat trött. Som ett ålderdomshem.
Det var mycket att göra på jobb idag men det gick bra. Cindy var ju där :)

En av mina kunder som hade bokat tid kom in i studion..
-- Du kommer från Staffanstorp, va?
-- Ja, svarade jag.
-- Du heter Madeleine Ekenstéen va?
-- Nja, jag hette det innan, jag heter Hirschberg nu.
Det visade sig att hon var mitt exex (min första mans) kompis. Så vi pratade som hastigast..
-- Men du gifte om dig, med en sydafrikan, var det väl?
Och jag undrar hur hon vet det..? Och hur hon visste att jag hade barn. Jag menar, min första man & jag har varit skilda i snart 6 år och han & jag har knappt haft ngn kontakt. Det är bara så, att alla känner apan.

En av mina andra kunder kom tillbaka för en återkontroll. In i studion och jag frågade vart hon piercat sig..
-- Men kommer du inte ihåg mig! Desirée!
Åh vad jag önskar att jag kom ihåg alla mina kunder.. men jag gör tyvärr inte det. På en hektisk dag piercar jag mest på löpande band och skötselråden går som på rutin. Jag hoppas att vare sig Desirée eller andra kunder tar illa upp.. sen tilläggas bör - åter igen, mitt guppyminne.. jag kommer inte ihåg någon - det är ett under att jag kommer ihåg mina ungar? Men jag kan föreställa mig att kunderna tar för givet att jag kommer ihåg dem för att jag är som jag är. Jag är ingen platonisk person utan pratar med mina kunder som om de vore mina kompisar och kanske det är därför som mina kunder tror och hoppas att jag minns dem.


image392Nåja. Jag köpte present till Charlotte som blir 29 på lördag. Hon blir lillkärring! YAY. Jag önskar att jag kunde dela med mig av den fenomenalt fina presenten som jag skaffade till henne idag, alldeles egenhändigt ihopkomponerad, som jag hellre skulle vilja behålla själv, men kärringen läser min blogg, så ni får inget veta. Inte ännu iaf. Hon kommenterar aldrig min blogg men läser varje inlägg, vilket jag tycker är JÄVLIGT KASST MED TANKE PÅ ATT HON SKA VARA EN AV MINA NÄRMSTA VÄNNER. Men vissa vänner suger, eller hur Charlotte. Älskar dig ändå!

image391

image392När jag ändå var & shoppade idag införskaffade jag några helt ljuvliga doftljus & doftvax. Ni vet alla att jag är kaffe-älskare. Jag älskar smaken och jag älskar doften. Jag äter godis med kaffesmak, dricker kaffe, bakar kaffemuffins med kaffeglasyr (så jävla asgott, jag lovar) och köper naturligtvis kaffe doftljus.
Yankee gör helt fenomenala doftljus, om du inte testar innan så gör det. Jag köpte två doftljus & en vaxkaka. Jag satte igpng vaxkakan när jag kom hem från jobb och den doftar starkt och underbart och doften har nått just precis varenda rum i min lägenhet.


image392Jag svängde förbi Lagerhaus och köpte ett fransdraperi som jag ska ersätta döskalle-bambudraperiet som unagrna slitit isönder. Den var ju så förbannat kul att leka med att de helt fördärvat det. Dags för förnyelse. Det blev faktiskt snygg som fan med draperiet där, det delar av hallen och mitt sovrum får en egen liten hall och blir mer avsikt, vill jag tycka. Jag lägger upp en bild på hur det ser ut sen.. i bättre ljus.


Kommentarer
Postat av: Charlotte

F´låt då frugan .. ska börja kommentera =) .. love you too .. hörs imorrn, go´natt

2007-09-27 @ 21:46:52
Postat av: Sofie

Oj, blir man lillkärring vid 29...tur att jag har 2,5 år kvar :)
Och Kaffe både luktar och smakar gott!!

Postat av: Maria

Mmm håller med dig att kaffe är underbart gott.
Jag känner även igen det där gyppminnet som även jag har drabbats av.
Ha en skön helg med dina små charmtroll.

2007-09-28 @ 07:00:22
URL: http://www.nogg.se/ijafia
Postat av: Markus

Hej jag ville bara säga att jag älskar din blogg jag skrattar så jag gråter :) världens skönaste blogg ever o jag tkr inte ens om bloggar så mkt xD

2007-09-28 @ 09:40:02
Postat av: Frida

Hihi, trött som ett ålderdomshem, det var kul tyker jag :) Gillar din layout, jättefina färger!

2007-09-28 @ 12:00:48
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: LillaStoraJag

Åååh du har inte receptet på dom där muffinsarna? (En muffin, flera muffinsar??)

2007-09-28 @ 13:23:15
URL: http://www.solrosor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback