Jag är en syndig flicka...

Det var ljuvligt. Det var min förbjudna frukt,  jag vet att jag inte borde, jag vet att han kommer ge mig mersmak, men jag kunde inte låta bli.. Jag ville inget hellre än att känna på honom.. lukta på honom och smaka på honom.. hela honom, tills inget förblir. Jag hade inget motstånd och gav vika.. jag gav mig helt. Jag slickade mig om läpparna och bet tag om min egen underläpp innan jag smakade på honom. Ljuvlig.. Jag lät min tunga leka en stund innan jag nafsade försiktigt och lät magin sköta sig själv i min mun. Jag blundade och drog ett djupt andetag och njöt av just den stunden.. Ingenting kan mäta dig med just detta. Ingen man har någonsin tillfredställt mig så. Ingen kärlek har någonsin varit mer uppenbar och njutningen maximal. Jag kan inte erinra mig om några kyssar som varit bättre, aldrig har sex eller orgasmer kunnat mäta sig, inte ens i närheten. Han smälte i min mun och jag svalde honom, utsvulten och med en sugande längtan.. Mmm.. Cho.. klad.


Jag sa att jag inte skulle äta mer dubbelnougat.. så jag köpte ett Geisha istället. Bra tänkt, va? Måste ändå erkänna att.. "I've had better", det kunde varit ett dubbelnougat. Men du ska veta, att det var ljuvligt. Det är fan underbart att synda. Människor är skapta för att synda, det var så det hela började.
Choklad är som sex - jag säger sällan nej. Oavsett om det är en bit nougat eller euroshoppers fem kronors choklad.. jag tar det. Men jag sa att jag skulle sluta med dubbelnougat & so far, so good... HAAH!

Vidare info till er, mina vänner - jag är mitt uppe i en makeover av hemsidan, bloggen och samtliga presentationer på alla jävla communities jag är medlem på. Bilder, färger och grafik ska ändras. Tjuvkika?


Kommentarer
Postat av: FashionWay

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

Postat av: Girl Goes Mom

Jag är nog inte kvinna på riktigt... jag tycker inte om choklad! Fatiskt tycker jag det är rätt äckligt om det inte är i ett bakverk eller dyl... *duckar och kastar sig undan alla vansinniga kommentarer från de RIKTIGA tjejerna*

2007-09-07 @ 20:53:16
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: Gabriella

Mkt snyggt! Ska bli spännande att se när du är klar. Förväntar mig att jag får se det nya FÖRST :p

2007-09-07 @ 21:01:38
URL: http://www.babbi.blogg.se
Postat av: tete

Hej! Jag hittade din sida via Soyas blogg (abstinence.blogg.se). Jag fastnade direkt. Du är en mkt faschinerande människa! Och nu har jag ju självklart "made your day" genom att berätta detta för dig, right? Näe. Men i alla fall. Det är sällan jag berörs av människor, speciellt människor jag aldrig ens träffat. Men ja. Så blev det. Du verkar ha mysiga söner också. Men du... en liten tanke jag fick. Efter några klick på din sida med länkar så vet man vad dina söner heter, vilket dagis de går på och vilka tider de befinner sig på dagiset. jag vet inte om detta dagis är übersäkert eller så... Men... är det inte lite läskigt att helt okända människor kan få reda på så mkt om dig och dina pojkar? Ja, jag är lite hönsmammig av mig, I KNOW. Jag skriver sällan ens ut dotterns namn på nätet, hehe. Men ja. Nu vet du iaf att en smått förvirrad emigrerad dalkulla har tittat in hos dig. ha det finemangfint! /Tätte

2007-09-07 @ 21:04:09
Postat av: Lottie

Gud så skönt att jag inte är ensam med mitt chokladberoende!

2007-09-08 @ 23:10:59
URL: http://www.lottiepotti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback