Att vara saknad & uppskattad

Jag vill tacka för alla kommentarer jag fått på sistone - det har varit enormt mycket. För alla mail och sms, från vänner och bekanta. Tack till Lollo som dagligen skickar en påminnelse att hon älskar mig.

I morse fick jag ett sms som jag inte var beredd på.
"Jag beundrar dig så mycket, du är en stark kvinna som är en god förebild för andra. Jag följer ditt liv genom din blogg, och genom vissa saker du skriver om ger du mig styrka. Tack! Ta hand om dig och pojkarna. /Emma"

Det är sånt gör det värt att skriva - när jag får feedback. När jag och mina ord blir uppskattade, det är ju det som gör att jag fortsätter.  Tack Emma, dina ord betyder mer än du anar.

Fortsätt läsa mina vänner..! Och snart, väldigt snart, lanseras snuskbloggen. Jag har arbetat på logga och inlägg och har redan en hel del som kommer publiceras snart. Tänk på att jag ska tillbaka några år i tiden och några män man erövrat, det tar ju faktiskt lite tid! Men jag garanterar intressant läsning om vilka de var och hur de var och hur jag kände och vad jag tyckte om dem..  Tålamod, mina vänner.

Och för alla er som undrat om lösenord till både snuskbloggen och min andra hemliga blogg.
För min hemliga blogg ber jag er skicka ett email med förfrågan till missmaddis@gmail.com
För snuskbloggen får ni allt vänta lite =)
Kommentarer
Postat av: felizie

man måste helt enkelt gilla dig och din blogg. Du är verkligen tuff. :)

Postat av: Girl Goes Mom

Haha jag behöver VISST kamma håret precis som alla andra! Jag måste lägga ner tid på att se någorlunda ut.. inte kul alls! ;p

2007-09-25 @ 22:07:32
URL: http://girlgoesmom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback