Jag sov som en häst - ståendes.

Med tandvärken igår bestämde jag mig för att lägga mig tidigt. Jag kunde inte somna, det värkte som fan, men så fort jag ställde mig upp så började det avta? Hur kan det komma sig att man har mer ont om man ligger ner?! Så jag proppade i mig lite mer piller, tog en cigg och satt och skrev lite och tyckte det kändes bra så jag provade att lägga mig igen. Pang, smärtan kom tillbaka. Så jag gick upp igen och smärtan började avta. Så min enda lösning till detta jävla problem var att jag fick helt enkelt sova ståendes - som en jävla häst.
Så jag buffrade upp med kuddarna bakom mig och satte mig i sängen.. och somnade faktiskt. Jag vaknade av att Laaiti kurade in i famnen på mig och vi somnade efter några pussar.

Jag vaknade utvilad som fan och ganska pigg. Phini låg med fötterna på kudden bredvid mig och hans huvud vilade på mina ben som låg något uppvikta. Vet inte om du ens kan föreställa dig hur akrobatiska vi egentligen är.
Laaiti satt på andra sidan och klättrade på mig.
"Mamma.. jag vill ha MANGO!!" sa Phini. Mango. Till frukost, kan man det? Som fan..! "Men Phini, ska inte jag får en puss?" frågade jag ungen. "Mamma, vi har ju inte pussats idag!" svarar Phini och ger mig en blöt puss mitt på munnen innan jag gick upp för att ge dem frukost.
Phini ångrade sig och ville inte mango, men Laaiti var sugen. Laaiti fick banan och mango till frukost, Phini fick en banansmörgås och käkade lite mango vid sidan om. De fick dricka den där nya Proviva vattenmelon som faktiskt är god men något smakfattig vill jag tycka.

Laaiti's tröja han har på sig idag är så jävla sann. "10% ängel, 90% SKITUNGE". Visst passar det på Laaiti.. Medan fröken på dagis säger "Kom min lilla ängel" säger jag "stick till fröken, skitunge", hahah. Fan vad jag älskar mina ungar.

Idag kommer
Alma hit och hälsar på, med sin ljuvliga bebis! Vi träffas alltför sällan och det ska bli kul att ha henne här. Undrar om vi ska baka..?


Rösta på min bloggKommentarer
Postat av: Saija

Jo jag vet! Det ÄR faktiskt så, att tandvärken blir hundra gånger värre så fort man ligger ner!
Skumt, undrar varför?
Hoppas att den ger med sig snart för tandvärk är inte alls skoj, jag vet av egen erfarenhet!
Kram Saija

Postat av: Gabriella

Hoppas verkligen tandläkarna kan göra något åt det här nu snart, fan hur länge ska du behöva ha så här ont.. tandvärk är förjävligt :(.

2007-10-02 @ 11:48:24
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: Helena

Jag tror nog jag vet vad det kan vara. Har ahft samma problem och det är så att om du har inflammation i en tand på (jag antar att det är den övre tandraden) så påverkar det din bihåla och gör så att det blir tryck inuti den. Prova med nässpray eller om du är allergiker så finns det ett preparat som heter Nasonex...fast det kanske är på recept..hmmm.. Men iaf det kanske kan hjälpa dig somna lättare :)

2007-10-02 @ 21:43:29
URL: http://misssmurfy.bilddagboken.se
Postat av: Maria

Usch, stackare är inte alls kul med tandvärk. Hoppas tandläkaren fixar det snabbt.

2007-10-03 @ 15:32:23
URL: http://www.nogg.se/ijafia
Postat av: felizie

När min tvååriga systerson smakade på proviva vattenmelon sa han:
"mm, mm va gott, jag måste kläkas" med äcklad röst, även om han försökte vara entusiastisk i början ;)

2007-10-05 @ 18:00:41
URL: http://felizie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback