Jag ser ut som en LESBISK.. tydligen.

Igår var dagen när hela centrat hade kvällsöppet. Öppet till 21. Lönedag. Öppet till 21 på en LÖNEDAG.
En standard lönedag blir det alltid mycket att göra, nästan alla butiker tar in extra resurser, även vi på India. Och föreställ er kvällsöppet, med 20% rabatt i butiken, en lönedag. Jo vi hade enormt mycket att göra. Jag hade fullbokat i studion och de gånger jag hann titta ut i butiken så jag Cindy och Hussen (som jobbar extra) slita ute i butiken till en fullproppad lokal med kunder som väntade, kunder som tittade och kunder som frågade.

-
image468En av mina kunder hade bokat tid för en läpp-piercing. Hon kom in i studion, jag körde som på rutin med förberedelse, skötselråd och att pierca henne. Det gick bra. Hon var en typisk flata. Hon såg ut som en lesbisk, hon pratade som en lesbisk. Nej, det handlar inte om fördomar, mina vänner, så är det bara. Hon var väldigt butchig och manhaftig (vilket inte är något negativt, alla är vi olika) och jag var hundra på att hon är lesbisk.
Efter henne var det hennes väninnas tur att pierca sig. Hon skulle ha en intim piercing. Hon klädde av sig och la sig på britsen efter att vi diskuterat vilken typ av piercing hon ville ha.
Jag vände mig om och förberedde mina saker och hörde henne bakom mig "Du, får jag fråga en sak?!" Jag var beredd på en fråga om piercings men fick istället "Är du GAY?!"

Jag måste erkänna att jag inte var beredd på den frågan. Tjejen, som låg där, naken nedtill, framför mig, såg inte ut att vara den "klassiska" flatan. Hon var sockersöt och feminin. "Nej, inte vad jag vet i alla fall" svarade jag. Vi pratade lite under tiden som jag mätte ut var hennes piercing skulle sitta. Jag frågade henne varför hon frågade mig om jag är gay, ser jag gay ut? Och sen kom svaret jag inte ville ha. Ja. Hon tyckte alltså att jag ser ut att vara gay. Jag vet fortfarande inte om det är en komplimang eller förolämpning. Vad är det som gör att jag ser ut att vara flata..? Tatueringarna, piercingarna, eller bara min uppkäftiga attityd..? Jag frågade henne, om hon är gay, eftersom hon frågade och då kom svaret ganska givet.. Ja.
Varför frågade hon? Om jag hade varit lesbisk och sagt ja undrar jag hur konversationen hade slutat men undrar om jag ens vill tänka klart den tanken.
Notis: Nej, jag har ingenting emot homosexuella, jag har faktiskt vänner som är gay och jag älskar dem lika mycket som mina andra vänner, vare sig de är gay, straight eller förvirrade (bi). Jag skiter i om mina vänner är kristna, muslimer, svenskar eller inte. Om de är svartrockare, punkare eller lyssnar på dansband. Mina vänner är mina vänner av en annan anledning. Men jag är inte homosexuell, till min kännedom. Och jag lyssnar inte på dansband iheller, för den delen.
Jag och kunden snackade lite under tiden jag piercade henne. Jag har gjort det till vana att snabbt (inom loppet av enstaka minuter) hitta ett ämne som passar dem, och prata under tiden om något annat så att de släpper sin nervositet och slappnar av och med denna tjejen var ämnet "gay" på bordet.
Allt gick fenomenalt och hon fick en spegel. Hon blev överlycklig och var supernöjd med sin nya piercing.

En annan kund jag hade var en kille som fick svimmningskänslor när jag tvättade hans ögonbryn. Jag hade inte ens hunnit börja. Jag tog fram min markeringspenna och skulle mäta ut var hans piercing skulle sitta när han säger "Fan, jag måste lägga mig ner". Han började alltså redan må dåligt när vi bara pratade om piercing. Detta kommer aldrig fungera, tänkte jag.. Fullbokat och med en kille som till synes inte skulle fixa detta. Han började kallsvettas och jag fick hämta vatten åt honom innan jag ens markerat. Han låg och samlade sig i studion i en 10 minuter eller så, sen fick han gå igen.
Han kom tillbaka senare och jag pratade med honom och sa att jag kan boka in en dubbeltid åt honom, att jag tar det lugnt, han behöver inte se någonting alls. Denna killen har enormt nålfobi. Han ville verkligen ha sin piercing men var livrädd. Jag bokade in honom, tog in honom i studion och småsnackade. Vi snackade och jag förberedde allt. Han fick lägga sig ner från första början, jag gav honom druvsocker i förebyggande syfte. Jag pratade med honom hela tiden, markerade när han låg ner. Jag var lite rapp i käften mot honom och han skrattade och sa efteråt att det hjälpte att jag var så avslappnad, skämtsam och lite kaxig (man lär sig hur man tar olika människor, vad man kan eller inte kan säga). Han blev i alla fall piercad och svimmade inte och var väldigt tacksam. Jag, i min tur, blev stolt över mig själv, att en sådan livrädd kille kände sig så pass trygg att låta mig, med tjockare nål än sjukhuset, få nåla honom.

image467När vi stängde butiken och studion och slog ut våra dagskassor efter en hektisk dag utan raster och utan mat såg vi hur duktiga vi egentligen hade varit och kunde vara stolta som fan. Vi drog ut i centrat där det var after work och centrat skulle bjuda på mat & dryck. Cindy hade förberett mig på maten de bjuder på men det var först när jag såg pölsemannen som jag faktiskt fattade och tappade hakan. De bjöd på pölsor. DANSKA RÖDA PÖLSOR! Två vardera, med två bröd. Skoja.. hur jävla genant är inte det. De kunde fan bjudit på något bättre än så efter att alla i centrat jobbat röven av sig fram till 21 på kvällen där många av oss fått ordna extra barnomsorg, barnvakter och om-arrangera våra dag.

Cindy och hennes pojkvän körde mig hem, vi tog en kopp kaffe hemma hos mig och jag visade Cindy massa fotoalbum innan de körde hem och jag gick och la mig, overworked and underpayed efter en lång dag på jobbet.

Så kan det gå, en dag i mitt liv.

image464
[
rösta]

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej, hoppade in på din blogg av en slump. Läste några inlägg o fastnade för inlägget om killar. Det där mailet du fick på lunar, herrejisses... Jag har fått exakt samma (borde vara från samma kille, eller kopia). På en dejtingsajt. Jag blir inte impad av sånt slibb-smicker, så jag skrev tillbaka "tack, men nej tack". Fick tillbaka att jag kunde skicka alla mina nummer så han kunde nå mig o förklara, eftersom jag antagligen hade missuppfattat honom... doooh? sure...
Puckon finns det gott om, han var ett riktigt rikspucko. Fast han fick mig och skratta ett bra tag, haha.
Jättebra blogg du har by the way, du skriver väldigt insprirerande!
Ha det bra! /bloggläsare...

2007-10-26 @ 13:55:22
Postat av: Marie

Fan va fattig av företaget att bara bjuda på pölse... Men du ska vara stolt över att du lyckades pierca killen, all cred to you! :D

Postat av: vrezig

he he, jag tror nog att flatan HOPPADES att du var lesbisk, varför frågar man annars det innan en intimpiercing ;) Fast jag måste ju tillägga att du är rätt het, trots att jag är lyckligt gift med min gubbe ;)

2007-10-26 @ 14:46:15
Postat av: GirlGoesMom

jag tycker inte du ser GAY ut, men det gör förvisso inte min bästa Flatväninna (min sons låtsasmoster) heller.. Antagligen ville hon att du skulle vara gay för att kunna bjuda ut dig, eller så ville hon INTE att du skulle vara Gay om hon nu skulle göra intimpiercing. Whatever lixom :D Du ser inte manhaftig ut och det är väl det viktiga? *fnissa*

2007-10-26 @ 15:02:09
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: alma

fy vad ruttet! kunde gott bjussat på en helmiddag tycker jag!

2007-10-26 @ 15:47:33
Postat av: Carita

haha, vad konstigt det måste vart och bli bjuden på pölse :) hehe.
Och du ser inte ut att vara gaay tycker jag. Du har inte alls den stilen jag sett på dina bilder som typsiska flator har..Stå på dej :)

2007-10-26 @ 18:46:23
URL: http://turkost.blogspot.com/
Postat av: Kim

Om du hade varit Gay & Jag oxå då hade jag velat ha dig snygging =)Vi hade levt ett underbart liv tillsammans, jag med min dansebandsmusik & du med dina dofteljus & rökelser *hehe*

2007-10-26 @ 18:55:48
Postat av: Gabriella

Korv?? ( kåv ). Dåligt.. jävligt dåligt...... däremot tycker jag du var duktig och absolut ska vara stolt, som du skriver, att du piercade den nålrädda killn! Du är bra du MADIS :)

2007-10-27 @ 01:37:47
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: TuffLoysan

Men nu är det för långt emellan inläggen. Så pass att man börjar läsa gamla inlägg bara för att ha nåt å läsa. =)

2007-10-27 @ 23:21:34
URL: http://tuffloysan.blogg.se
Postat av: Maria

hej där!
jättefin blogg du har, sprang på den av en slump :)
tänkte fråga om du kan förklara hur du har gjort för att få "ramar" runt bakgrundsfärgen till rubrikerna?
ha det bra :)

2007-10-28 @ 12:58:46
URL: http://mariabl.blogg.se
Postat av: sara

jo hade ju vätnat sig lite mer än två röda korvar efter en lång dags arbete...

2007-10-28 @ 21:29:19
URL: http://mrsp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback