Han SKALLADE mig..!!

Väl hemma igårkväll tog jag det ganska lugnt till en början. Jag tog ett varmt bad med ett glas likör och tog mig tid att lägga makeup och dra på mig kläder. När jag var färdig gick jag hem till Fia där Jenny, Karin och Cissi redan korkat upp sina flaskor. Vi lyssnade på musik och pratade innan vi tog bussen till Malmö och banade väg till Heartbreak. Jag var ENORMT trött och dåsade till på bussen. Jag var redan halvfull och undrade hur i helvete jag hade tänkt att vara vaken till över 5 på morgonen som det alltid blir.
-
När vi kom fram till Heartbreak var det som alltid när jag kommer dit. Flirt med vakten som alltid ska visitera mig för att den jävla "tullen" alltid piper på mig. Vi hängde av oss jackorna och jag gick upp och gick in som om jag ägde stället. Jag gör ju faktiskt det. Ingen vet om det, bara..
Rakt fram till baren och vi beställde varsin Rosa Panter. Ganska godäcklig. Smakat godare drinkar. Mina vänner började dansa och jag med en vän promenderade mellan dansgolven, analyserade marknaden för kvällen och jag hann snabbt placera in alla människor i fack. Jag märkte fort vem som var kvällens slyna, vem som var kvällens sliskigaste kille, kvällens desperata och kvällens white trash osv.
-
Och just denna kvällen råkade heartbreak befolkas av människor jag inte har befattat mig med på väldigt länge. Några av dem vill jag inte befatta mig med. Märk min förvåning när jag står vid baren och slänger sn snabb blick om min sida och ser min kusin. Jag vet inte om han känner igen mig eller ens vill känna mig (det sistnämnda är mest sannolikt). Senare såg jag honom igen på dansgolvet. Han dansade med min andra kusin.. !? Senare såg jag den andra kusinen gå förbi mig med en tredje kusin til mig ?! WTF.. värsta släkt träffen.
-
När jag sen följer med min karaoke-galna vän Cissi till karaoke-avdelningen hör jag två tjejer vråla som våta katter och ser att den ena av dem ser ruskigt familjär ut. Jag vet vem hon är. Hon var en gång, en vän. hej L. Jag vet att du för övrigt följer min blogg, trots att du inte kunde titta åt mig när du såg mig på heartbreak.
-
Efter en stund uppenbarade sig två änglar på heartbreak och jag och mina vänner höjde ena ögonbrynet. En iklädd svart, med stilettklackar och svarta vingar, den andra iklädd vitt med vita vingar. Smala, långa tjejer som kunde varit modeller om de var det minsta snygga. De ville också äga heartbreak men visste förmodligen att jag inte säljer.
De stod på bardisken vid pelarna och skulle dansa. Men de dansade inte. De bara vaggade som pingvinger med utländska män under sig, stirrandes under kjolen. De var de desperata männen jag kategoriserat tidigare under kvällen..
Den svarta ängeln känner jag. Hennes två små barn går på samma dagis som mina barn. Och jag ser nu hur hon måste vara så mycket bättre än vad det ryktas om henne, hon sysslar ju med välgörenhet och erbjuder en form av tillfredsställelse till dessa män som dessvärre förmodligen aldrig haft en kvinna närmare sig än så, än just i går kväll på heartbreak.
-
Fia och jag gick in i rökrummet som jag för övrigt hatar. Jag hatar stanken från rökrum och det går som snabbast att dra i sig en ciggarett i ett rökrum. Jag plockade upp en cigg och innan jag hann plocka upp min tändare såg jag en hand erbjuda eld. Min ciggarett tändes och jag vände blicken för att tacka. Killen gav mig ett litet leende. Han var längre än mig, rakad på huvudet, och tatueringar på bägge armarna.
Han gick ut innan oss varpå Fia berättade att han hade stirrat på mig vilket inte förvånade mig. Jag är van vid att folk stirrar på mig, med min tatuering i pannan, mina töjda öron, mina piercings och allt vad det heter.
En liten stund senare kom han tillbaka in och ställde sig bredvid mig. Jag märkte det och såg det i ögonvrån men vände mig inte om. När jag smällde till Fia på pannan hörde jag honom säga att det där var ju inte snällt. "Nej, men jag är inte snäll iheller..?" Han stod kvar och vi pratade lite. Sen gick Fia och jag ut. Vi kom överens om Projekt JAGA där han nu skulle vara bytet. Så fort han kom ut flög hon på honom som den tigrinna hon är med män, skoningslös.
Jag förklarade som hastigast för Jenny att jag och Fia tävlade. Jag sa att detta inte var första gången vi tävlade men att jag inte var orolig för att jag visste att han redan var min, om jag vill ha honom. "Vill du se hur man gör?" frågade jag Jenny. Innan hon hann svara höll jag killens hand i min och drog honom med mig, bort från Fias famn. Jag slängde armarna omkring honom och skrek sådär som man måste för att överrösta musiken att jag nyss räddat honom från min vän som är psycho och att han borde vara mig tacksam. Han skrattade och jag sa att vi ses nog under kvällen sen gick jag bort till mina vänner, efter att jag nyss kastat tillbaka fisken i vattnet. Stackarn. Han var ju inte mer än 22.. han skulle aldrig fixa oss.
Fia tyckte inte att den fisken skulle tillbaka i vattnet och innan jag visste ordet av var vi på jakt efter honom igen. Vi hittade honom och Fia sprang fram och planterade sig i hans famn med armarna om hans hals och pussade på honom. Jag lutade mig mot ett bord och tittade på dem leendes. Sen gick jag fram och viskade i hans öra "Min vän får ta och provköra dig" innan jag gick tillbaka till Jenny och Karin. Efter en stund kommer Fia. "Vad hände...!?" frågade jag. Hon berättade om dissen. Att det var mig han var intresserad av. Hon hade pussat på honom sen hade han sagt att han skulle gå och sätta sig hos sina polare. "Vaddå dissar du mig eller är du kanske är intresserad av min kompis Maddi?" på vilket han hade svarat att han tyckte jag var söt.
Han kom fram till mig vid nått tillfälle och snackat nått om en tjej vars kompis hade något på gång med hans kompis som aldrig haft en tjej så han kände sig tvungen att flirta med den tjejen för att inte tjejens kompis skulle dissa hans kompis och det värsta var att han tyckte jag var så söt och ville pussa mig men kunde inte för att hon titatde och bla bla bla bla bla.. värsta rappakalja men jag hängde på.
När vi sågs igen, senare just precis innan stängning hittade vi varandra igen. Tjejen hade åkt hem så nu kunde vi pussas. Haha.
-
image471Heartbreak killen som jag nämnt tidigare (
här och här) kom också till heartbreak. De hade spenderat natten på klubben vägg-i-vägg (Harry's) men kom in till heartbreak nån timme innan stängning. Vi pussades lite och pratade och det står ganska klart att denna killen inte vet var han har mig. Vi pratade näsa mot näsa när hans kompis stack huvudet emellan oss och putade med läpparna så jag pussade honom och just när jag gjort det kände jag en sjuhelvetes dunk mot mitt kindben och insåg att heartbreak killen just hade SKALLAT mig. Han lutade sig tillbaka med uppspärrade ögon och la sin hand över sin mun i chock om vad han nyss hade gjort. Han kunde inte själv fatta det. Meningen var att han skulle skalla sin polare och inte mig, för att han pussat på mig.
Jag och heartbreakkillen diskuterade det där med pussar. Han sa att det inte fanns en chans att hans närmsta polare skulle göra en sån sak mot honom och pussa mig (!?). De är för lojala för det, menade han. Och just precis (utmaning-varning) för att motbevisa honom gick jag fram till just hans närmsta polare, tog tag i honom och sa "ge mig en puss" och SMACK! En puss fick jag och heartbreak killen.. han kunde inte tro sina ögon och gick därifrån. Det var det sista jag såg av honom den kvällen.. Orka.
Och jag förstår fortfarande inte vad problemet är..? Om vi varit tillsammans, jovisst. Befogat. Om vi var föredettas, jovisst, förståeligt. Men en engångsgrej? Nja.. ganska obefogat.

Han försökte ringa mig säkert 10 gånger allt mellan 5.30 och 10 på morgonen. När vi till sist pratade i telefon i morse, när jag var på väg till jobb, berättade han att han hade haft en sådan enorm ångest. Han menade det inte. Det var inte en lika stor deal för mig som det tydligen varit för honom. Vi pratade en stund innan jag var framme vid jobb och avslutade telefonsamtalet.
Jag får ta & sluta pussa hans kompisar (när han ser det).

Det var min kväll på heartbreak. Och efter ca 4 timmars sömn vaknade jag med alkohol i systemet och stressade för att hinna med kaffe, cigg, smink, påklädning innan bussen. Tur för mig att det var en lugn dag på jobbet.

image464


Rösta bloggtopp

Kommentarer
Postat av: Gabriella

"De ville också äga heartbreak men visste förmodligen att jag inte säljer" haha! kul skrivet. Verkar förövrigt inte varit en sån jätteskoj kväll.. killar..

Postat av: L

Vråla som våta katter va en aödeöes för snäll beskrivning av vår sång. Men icke sjunger man för att det skall vara vackert. Man sjunger för att ha kul.
Jag reflekterade inte att det va du förrsen jag hade passerat dig. Såg dig vid ett senare tillfälle oxå.
Japp jag följer din blogg som många andra slaviskt och dagligen.

2007-10-29 @ 08:33:17
Postat av: GirlGoesMom

Heeey fröken pussgurka! ;D

2007-10-29 @ 12:57:48
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: Incka

Oh, what a night..! Låter som att ni hade det kul iaf !:D

2007-10-29 @ 19:27:33
URL: http://incka.se
Postat av: Classe

Men hey baby. Long time no se.. Men NU är jag vid din blogg igen iaf.

Vad fan ÄR det där Heartbreak för ställe egentligen? Verkar vara rätt många försöksutskrivna muppar där. Och vad ÄR det för störda grabbar du släpar hem. Skalla DIG?! Vilken jävla packad pajas. Sånt ska du inte behöva ta hjärtat. Du får komma norrut och festa lite istället, här krökar vi stil, är snygga, smarta och trevliga och skallar garanterat inte vackra damer.

vi ses, PoK

2007-10-30 @ 09:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback