BOPPAR, MAMMA, BOPPAR!

image418Idag var det Laaiti's tur. Laaiti's tur att ha en kvalitétsdag med sin mamma på tu man hand. Att jag valde just idag av alla dagar framgår av min hemliga blogg - han behövde det - nu.
Vi tog bussen till Arlöv och gick till Obs köpcentra. Bussresa för de små är guld värt, han tyckete det var skoj att se alla bilarna fara förbi bussen och han tycktes njuta av att inte behöva pocka uppmärksamhet.
Vi fikade på donkan men han var inget vidare sugen på det som erbjöds utan höll sig mest till min shejk.
Jag lät honom få gå omkring inne på centrat och han gick som om han ägde stället - bredaxlad sådär som bara en tvååring kan med ett leende från öra till öra. Vi gick in om på Cubus, tittade på lite barnkläder och underkläder. Laaiti sprang fram till alla behåar, rörde alla han kunde nå och ropade "BOPPAR, MAMMA, BOPPAR, BOPPAR!!!"
Hahaha, jag brast ut i garv.
Vi gick vidare runt i butiker i hopp om att finna det där som man bara måste köpa men hittade inte mycket. Tilläggas bör att jag är ganska uppdaterad med det senaste sortimentet i de största butikerna då jag själv jobbar mitt i ett köpcentra och hinner gå omkring och kolla läget som oftast.image419
Vi gick in på stormarkanden och jag bestämde mig för att köpa lite smågrejor till pojkarna. Laaiti fick tre bilar, Phini fick en spindelmannen utstyrsel och tillsammans fick de ett storpack med playdough. Populärt och uppskattat.

In om Ica på vägen hem, naturligtvis. Träffade en av kassörskorna som gick från bussen till Ica själv som för övrigt är en av mina kunder.
Charlotte och Katti kom över en stund och Erika ringde med och ville komma över. Erika följde med och hämta Phini.Laaiti, som inte sovit middag, somnade i vagnen men vaknade 5 minuter senare när vi kom upp i lägenheten. Vi satte oss i köket och lekte med leran och åt melon.
Resten av eftermiddagen var lugn. Vi åt middag tillsammans och har vältat oss i frukter. Melon, mango, bananer och äpplen. Bägge barnen var helt utmattade runt halv åtta. De började bli väldigt gnälliga, ingenting passade och vi bestämde oss tillsammans att det var dags att sova. Ja, att det var dags för DEM att sova, dvs.

Så med det sagt. Adios.
Rösta på min blogg, förresten

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Shopping is da shit :-D.

Postat av: Incka

Lät som en bra dag! :)

2007-10-05 @ 22:17:56
URL: http://incka.se
Postat av: alma

haha! han får juh börja med intresset i tid! :P

2007-10-05 @ 23:11:20
Postat av: Ninna

haha ja det ska ju börjas i tid ;-)

2007-10-06 @ 15:29:03
Postat av: Jasas

Hur många gånger kan man rösta??

2007-10-07 @ 17:05:28
Postat av: lotta

lät bra det där med kvalitetstid... du verkar vara en helt underbar mamma...

2007-10-14 @ 08:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback