år 2002 är tillbaka.

image425Jo det är sant. Jag har gått upp i vikt. Jag är nu nästan - NÄSTAN - uppe i samma vikt som jag hade precis innan jag blev gravid. Oftast brukar morsor behöva gå ner till vikten de hade innan graviditet & födslar, jag tillhör den motsatta skaran.

Alla påpekar hur snygg jag är, hur det klär mig, att jag har fått så fina kvinnliga former, men jag vetefan om jag trivs, som jag nämnt innan. Jag kan inte direkt påstå att jag ligger sömnlös över det, jag mår inte psykiskt dåligt eller känner att jag håller på att bli deprimerad (över detta) och stressar inte som en idiot med GI, Viktväktarna eller annat skit. Jag tänker väl mest bara lite extra på vad jag stoppar i truten.

De senaste månaderna har inte varit till min fördel (se hemlig/låst blogg) och jag tror det är där min fiende ligger, varav min viktökning (och stressrelaterade finnar).  Om inget annat får jag glädjas av att tuttarna studsar lite extra när jag är ute och går? Och jag är ju faktiskt fortfarande skitsnygg ;)

Mina kidz och jag hade en lugn söndag. Jag ska jobba som en slav uppkommande vecka (chefen är på inköpsresa) och tyckte jag gott kunde varva ner på söndagen innan veckan började.

Jag ska jobba med Cindy hela veckan och jag ser fram emot det. Inte att jag ska jobba som en gris, men just att Cindy är där. Igår när jag kom till jobb, låg där en lapp till mig på britsen i min studio. Från Cindy, som ju är min chef. Hon är helt fenomenal, denna tjejen, jag kan inte understryka det tillräckligt. Kolla in lappen jag fick av henne.
image426

Visst är det underbart om något, att komma till sitt jobb med ett sådant välkomnande. Har jag ett bra jobb eller vad..

Idag tog pojkarna och jag en underbar promenad i det härliga vädret, vi köpte middag tillsammans och även frukost till i morgon, Phini fick fritt välja vilka flingor han ville ha. Smart unge, han ska ha Kolleggs variety.
En av mina närmsta vänner kom hit idag, med sin son. Barnen lekte och vi pratade en bra stund innan jag lagade mat till mina utsvultna ungar. Ungstekt falukorv, potatis, sås & sallad. Kan det bli mer svensk husmanskost än så?

Ikväll mådde min yngste son dåligt och jag stod handfallen och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Det tog mig 30-45 minuter att lugna denna arga pojken som fick ett vredesutbrott utan anledning. Men Phini hjälpte mig att trösta lillebror och efter att de hade kramats och pussats lugnade han ner sig så att vi kunde borsta bort tandtrollen och nattas. "MAMMA SLÄCK LAAAMPAN" skriker ungarna i kör. "MAMMA SLÄCK TV'N!!" Skriker de bägge två. "MAMMA, SLÄCK DATORN" skrek Laaiti men DÄR drar jag fantamig gränsen.

Snart dags för mig att faktiskt släcka datorn. Vissa andra JOBBAR också, hörrdu. Och har barn. Som är ensamstående. Och har ett vidare ansvar för hundratals läsare som förhoppningsvis
röstar på min blogg. Annars skiter jag i att skriva ;)

-/missmaddis

Kommentarer
Postat av: alma

och vi läsare sitter utsvultna efter DIN blogg! ;) I just loove it! kan inte poängtera det tillräckligt! ;)

2007-10-07 @ 23:57:30
Postat av: Emma

Jag älskar din blogg, det är inget skitsnack utan rakt på sak :) Jag hoppas också att vindarna vänder till din fördel och att dina kids har det bra :)

2007-10-08 @ 04:20:18
Postat av: MansonDust

Jag röstar JÄMT. ;)

Postat av: K_1

jepp tjejen, du är fortfarande skitsnygg.. spelar nog ingen roll riktigt vad som händer.. ditt vackra, det kommer inifrån.
ha en fin dag och stressa inte för mkt.. :)

2007-10-08 @ 10:51:35
Postat av: sara

Du är utmanad! Läs mer på min blogg.
Ha en trevlig måndag=)

2007-10-08 @ 11:09:06
URL: http://mrsp.blogg.se
Postat av: maria malmgren

EN BLOGGRÖST OM DAGEN - BLIR MADDE DÅ LUGN I MAGEN?
ÄLSKAR DIG HJÄRTAT.
MARIA

2007-10-08 @ 12:10:48
Postat av: TinTin

Hm... tyckte det var något fel med frukostflingorna, men kunde inte komma på vad... Det lät fel!!
Men det heter ju KELLOGS inte Kollegs!
HAHA! Jag fick googla för att komma fram till mitt bryderi av dina fingrars felslint ;)

2007-10-08 @ 15:17:34
Postat av: Gabriella

Vilket fint mottagande :)

2007-10-08 @ 16:16:22
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: Sophie

hej missmaddis.. skulle bara vilja fråga dig en sak. hittade inte din mail någonstans så jag skriver här istället. Vet att du arbetar som piercare/tatuerare.. och jag har tänkt att tatuera in mitt förnamn på insidan av min handled så småning om.. men nu så är jag väldigt inne på att tatuera nått litet, snyggt, stilrent men ändå diskret på min ankel/fotled.. men jag vet inte vad,
absolut inga delfiner, kinesiska tecken eller liknande. har du något tips? vad är det vanligaste folk kommer in och vill ha däR? vet du några bra sidor på internet där jag kan få några tips, eller ännu bättre, har du någon bild att skicka?
väldigt väldigt väldigt tacksam för svar ..
vore jättegulligt om du kunde svara till min mail (nothingnew__@hotmail.com) Tack!
och P.S jag älskar din blogg, du är grym! :)

2007-10-08 @ 20:11:58
Postat av: Frida

Tycker den där bilden på dig är jättefin! Kul med ett såndant välkomnande :-)

2007-10-09 @ 20:03:41
URL: http://www.frinor.se
Postat av: Jasas

så fint gjort

2007-10-11 @ 08:26:03
Postat av: Incka

Förstår verkligen att Du trivs på Ditt jobb!

2007-10-13 @ 10:09:40
URL: http://incka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback