Alma & Alex - den långhåriga babyn

Nu har hon fått uppleva det själv - Alma. Inte bara se det eller höra om det eller läsa om det i min blogg, nu har hon fått uppleva mina huliganer. Hon tycktes inte lättskrämd i alla fall, hon hade till och med plats för ett eller två "naaw"..

Jag hämtade henne vid bussen precis efter att jag handlat på apoteket och ICA. Jag har lyckats bli helt immun mot Alvedon, Panodil och Ibumetin och tänkte nu prova Ipren.
Vi kom hem till mig och jag fick snusa på bebisen Alex som ju är den hårigaste ungen jag nånsin sett! Ja, på huvudet, ingen vargunge eller så men Alex har ett helt huvud med hår! Hur många två-månaders bebisar har ni sett med hår tillräckligt långt för att kunna dreada? Han är gudomligt söt, luktar precis som en bebis ska och lät mig hålla honom och pussa på honom. Alma och jag drack kaffe, pratade om allt mellan himmel och jord och det känns skönt att kunna prata med någon som inte höjer några ögonbryn utan tycks tänka likadant som mig och förstå vad jag menar om mina knäppa utfall.

image404
Alma är så jävla docksöt. Hon är den enda jag träffat som faktiskt ser ut som en porslinsdocka - SÖT som fan!
Hon följde med mig att hämta mina pojkar, so far so good.. Vi kom hem och pojkarna ville leka med lera. So far, still so good. Jag påpekade att de faktiskt inte brukar vara så lugna. Jag kände mig som en jävla lögnare, jag som bloggar om hur vilda de är, när de satt där vid köksbordet och jollrade alldeles sött. Förrädare.
Men det dröjde inte länge förrän de inte kunde hålla sig... som om de bara samlat energi. Sen fick hon se min lilla duracellbunny Laaiti, wroosh.. wroosh, fram & tillbaka. Det skulle klättras på, knipas på, bitas på, slåss med, hoppa på & hoppa över, skrikas och gnällas & skvallras. Helst på en & samma gång. Alma undrar hur jag orkar, haha. Jag brottades med pojkarna under tiden som jag försökte föra en konversation med Alma. Hon tycktes ändå bekväm att prata över barnskrik och det underlättar, annars kan vi inte konversera alls.

image405Runt 17 följde vi henne till bussen och Alma frågade mig om jag var säker på att jag inte fött apor istället för barn. De var till och med något vilda vid bussen. Phini blev lessen för att vi inte skulle åka buss men lugnade sig på vägen hem.
Vi käkade lite av lasagnen som blev över från igår innan vi mös i soffan där Phini somnade efter en stund och Laaiti passade på att mysa med mig, all alena.

Appropå Laaiti - Pappa frågade mig högljutt för några dagar sedan "Har du sett Laaiti's TÄNDER!?"
Jo jag har sett ungens tänder. Vampyrtänder. Jag har sällan skådat något liknande.. Laaiti har ju faktiskt vampyr tänder. Idag, när Alma var här påpekade hon samma sak, om Laaiti's tänder. Bilderna gör inte tänderna rättvisa men ni kanske kan få en glimps av hur det ser ut. Och tänka sig, att denna ungen, med dessa tänderna, är den ungen som bits mest på dagis.. och förmodligen kommer lämna en sväng av rabies snart.. skulle inte förvåna mig. Han har en att-bitas-fetisch. Han biter sig själv med, hårt där han lämnar märken och skrattar. Morbid? Var kan han ha fått det ifrån...?

Phini somnade i soffan, Laaiti pussade honom godnatt innan han kröp upp i famnen på mig och mös en stund innan vi borstade hans vampyrtänder.
 
image406Tack än en gång till Alma, för en underbar dag.
Om du vill läsa hennes version av besöket hos mig - klicka här.


... och rösta sen på min blogg.

Kommentarer
Postat av: LillaStoraJag

Men är det möjligt att ha såna tänder?! Läckert!!

Postat av: alma

tack för en givande dag ;)

2007-10-02 @ 22:22:19
Postat av: TinTin

WOW!!!! Var 200% säker att du hade photoshoppat tänderna! Som ett bevis på att barnen är mer vampyrer än snälla barn ;) Men de är alltså äkta`??? Jag ÄLSKAR hörntänder! Tyvärr har jag slipat av mina när jag har bitit mig i kinden konstant.. Men jag har helt seriöst bestämt mig för att fixa sånna som Laaiti har! Tycker det är sååå snyggt! Lycko honom. ;)

2007-10-02 @ 22:35:06
Postat av: Ellen

Både Alma och bebis var gudomligt fina ;-) Min son har lika hemska tänder...ser helt galen ut!

2007-10-02 @ 22:48:19
Postat av: patruska

trodde fört att tänderna var något som du hade photshopat ihop. hahah ja vilken gullig bebis!

2007-10-02 @ 23:04:33
Postat av: Angelica

Vilka tänder! Lite läskigt men lite häftigt också. ;)

2007-10-02 @ 23:17:44
URL: http://jelican.blogg.se
Postat av: Carita

Oj, kan man ha så vampyr-aktiga tänder :)

2007-10-02 @ 23:24:55
URL: http://turkost.blogspot.com/
Postat av: Jasas

så söta foton. jag har en vampyrtand :D

2007-10-02 @ 23:31:09
Postat av: Jasas

(jag har förresten (såklart) röstat på din blogg). den ska fanimäjj vinna över alla andra! :D

2007-10-02 @ 23:36:20
Postat av: Gabriella

Man behöver väl inte ens fundera vad barnen fått den 'dåliga' sidan ifrån?? :P

2007-10-03 @ 00:59:10
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: TuffLoysan

Det var som faan.. men häftigt med såna tänder juh =)

2007-10-03 @ 07:02:14
Postat av: Dette

Alltså killen har faan vampyrtänder på riktigt... trodde först (när jag bara såg bilderna utan att ha läst texten) att bilderna var manipulerade... men icke alltså! Coolt... *s*

2007-10-03 @ 15:13:35
URL: http://dette.bloggspace.se
Postat av: Maria

Vilka häftiga bissingar :-)
Underbara bilder på dina söta sovande barn.

2007-10-03 @ 15:33:45
URL: http://www.nogg.se/ijafia
Postat av: sn

Hmmm... Visst är det lustigt att trots att alvedon och panodil innehåller samma verksamma ämne så kan den ena funka, men den andra funkar inte... Samma med ipren och ibumetin, de innehåller oxå samma verksamma ämne (dock inte samma som i panodil och alvedon :) Jobbar själv på apotek och får höra varje dag att vissa tabletter funkar och vissa funkar inte trots att det är samma verksamma ämne :)

2007-10-03 @ 21:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback