KFH (kidz from hell) - Hall, badrum & mitt sovrum

KFH - Hallen
Ni som följer min blogg läste min mina barns bravader dessa tidiga morgnar. Först
vardagsrummet sen köket. Min mamma erbjöd en nyckel till innerdörrarna så att jag kan låsa intill rummen om nätterna vilket jag givetvis inte tackade nej till. Så de senaste morgarna har jag vaknat utan att behöva städa undan i vardagsrum eller kök. Men - MEN. En morgon för inte så länge sedan vaknade jag till att skohyllan stod på andra sidan hallen. Alla skor (vi har en jävla massa) låg precis överallt. Byrån som står temporärt i hallen hade barna flyttat - fram mot nyckelskåpet. Jag förundras lite över deras intelligens, dessa små barn. Laaiti stod vid köksdörren och petade med något i nyckelhålet. Jag plockade bort honom och sa åt pojkarna att de fick minsann städa undan själva. När jag sen skulle låsa upp köksdörren märkte jag att någonting spärrade nyckelhålet. Jag tittade in och såg något silvrigt i vägen som jag fick plocka ut med en pincett. En liten nyckel som går till ett litet hänglås, som Laaiti hittat i mitt nyckelskåp. Smart goja.. Låst dörr = Nyckel. Alas, fel nyckel, HAHA unge! 1-0 till morsan.
De åt sin frukost sen gick faktiskt Phini ut i hallen och plockade upp ALLTING själv. Utan att jag behövde fråga två gånger. Det var uppskattat och gjorde mig glad.

KFH - Badrummet
Och igår morse, mina vänner. Vaknade jag av ett illtjut. Laaiti slängde upp dörren och stormade in i mitt sovrum, upp på min säng, dyngsur och kall. Han hade något blått klet mitt på huvudet och jag vaknade alldeles förvirrad, wtf? Jag steg upp och tog Laaiti med mig till badrummet och såg röran i badkaret. Där låg deras badleksaker, två tuber tandkräm utpressade, mitt rakgelé, schampoo & duschcreme - utkletat. Jag blev inte förvånad, jag kunde knappt bli arg. Laaiti tjöt fortfarande och jag ställde honom i duschen och duschade bort rakgelen från hans huvud och virade en handduk omkring honom. När jag torkat honom och satt på blöja satt jag med honom i mtt knä på toalettstolen och tittade på hans små röda ögon som han sa att han hade ont i. Jag tänkte att han måste fått schampoo i ögonen så jag sköljde hans ögon.
Jag gjorde kaffe till mig och frukost till barnen och gick ut för min cigg. Laaiti satt bredvid Phini i soffan, under en filt och var inte alls på humör att äta sin banansmörgås. Jag gick in till pojkarna och lyfte upp Laaiti i famnen där han kröp in. Han gnuggade sin rödsvullna ögon och hade ont. Jag sköjde hans ögon och tänkte att det lägger sig. Jag vet ju själv när man ex fått schampoo i ögonen hur det ger med sig efter ett tag.
Jag lämnade pojkarna på dagis och fick ett telefonsamtal därifrån efter en timme då de tyckte att Laaiti skulle få komma hem. Jag, i min tur, var på väg till Tingsrätten så jag ringde min mamma som hämtade honom.
Laaiti hade väldigt ont i sina ögon. De var röda, svullna, han var ljuskänslig. Han sov nästan hela dagen och mot eftermiddagen mådde han redan lite bättre. Jag baddade hans ögon med jämna mellanrum trots hans enträgna motstånd. Han åt bra och fick sova hos mig under natten. I morse var allt mycket bättre. Som om ingenting hade hänt. De var med blandade känslor som jag faktiskt synd om ungen och pussade honom sanslöst och gosade när en liten del av mig flinade med ett jävulskt "haha, skyll dig själv, hoppas du har lärt dig en läxa att inte ställa til med rackartyg om morgnarna"..

KFH - Mitt sovrum
Denna gången hann de inte med så mycket - smart move, kiddo.. att ställa till fanskap i mitt sovrum, där jag faktiskt finns. Jag vaknade av pip (min skrivare) och att min dator startade. Kidz.. Redan där tabbade de sig och kom inte länge än så med sina bus i morse.

Vill inte påstå att mitt liv är händelsefattigt?


Dedikerad mig
Pratade med Gabriella på msn igår kväll. Hon sa att hon hade något hon ville skicka till mig, en mp3. Hon sa att texten var från henne till mig. Jag gick från nyfiken till rörd inom loppet av någon sekund och kände mig så upprymd av omtanke. Hon skickade Uno Svenningsson - "Du är fantastisk". Jag satt och lyssnade på texten och tänkte för mig själv "Är det så hon känner om mig.. vilken underbar vän jag har". Jag blev aldleles stum och visste inte vad jag skulle säga. 

image350


Hon skickade även en annan sång men det var huvudsakligen denna hon ville delge mig. Ni märker hur mycket jag skriver om Gabriella och hur mycket jag tycker om henne märks nog ganska väl. Jag har enormt mycket kärlek att ge och har lärt mig att visa det med. Människor borde visa vad de känner lite oftare. Gabriella gör det ofta. Jag uppskattar det. Alla blir väl glada av att vara älskade? <3 Babbi. Tack för att du finns.

Kärlek kan vara så mycket och man kan älska på så många olika sätt. Varför är det farligt att säga JAG ÄLSKAR DIG och varför missuppfattas det? Jag är inte kär i Gabriella om jag säger jag älskar dig till henne. Jag vill inte gifta mig med alla jag säger jag älskar dig till. Jag älskar enormt många människor på väldigt många olika sätt och vill gärna säga det till dem med, men tyvärr så missuppfattar de flesta v ad jag menar. Kunde bara vara att jag älskar deras personlighet, någon egensakp de har som gör dem just unika? Men alla behöver höra det någon gång då & då - DAGENS UPPGIFT, mina vänner. Berätta för 5 personer idag att du älskar dem (extra cred om du säger det till MIG)

image351

Kommentarer
Postat av: missmaddis

Jag älskar dig!

Postat av: M

Jag älskar dig! :]

2007-09-11 @ 11:27:20
Postat av: Kim

Älskar dig gumman =)

2007-09-11 @ 11:30:15
Postat av: Patruska

jobbigt att säga..lättare att skriva Jag älskar dig!!

2007-09-11 @ 13:11:30
Postat av: Ellen

Jag älskar dig, det har jag gjort sedan första stund jag klev in i dina bloggars värld, en dag hoppas jag på att få träffa dig irl! jag äslakr dig för att du är du, för att du är en underbar mamma och för att du är fantastisk på alla sätt som jag sett av dig...så även om det bara är på nätet! Så tack för att du finns!

2007-09-11 @ 13:20:24
Postat av: K_1

jag tänker vara tvärtom.. jag tänker inte säga att jag älskar dig.. jag kan tyvärr inte säga det, för jag känner inte dig.. du verkar vara en fantastisk människa med ett enormt hjärta, och för det så beundrar jag dig.. om jag en vacker dag lär känna dig ordentligt, och inte bara genom en blogg, är jag övertygad om att jag kommer att älska dig lika mycket som alla andra.. hoppas du har en fin dag.. :) kram

2007-09-11 @ 14:04:54
Postat av: Gabriella

Du är så go :) Och det har nog inte undgått dig att jag och många andra tycker det, både de som känner och inte känner dig. Du är en inspirations källa och en fashinerande människa som vi alla vill ha i våra liv, framför allt jag!

2007-09-11 @ 17:40:22
URL: http://www.babbi.blogg.se
Postat av: Madeleine

Hej hej :) Jag måste ju verkligen tala om för dig att du verkar vara en helt underbar mamma och människa. Du är väldigt duktig på att utrycka dig. Men nog om detta, egentligen inte detta jag ville. Jag har en fråga till dig, men den kanske vi kan ta via mail? :) Kram Madeleine

2007-09-11 @ 18:22:49
Postat av: Maria Malmgren

Aj Löve Joo!! fick du mitt mms igår.;)??

2007-09-11 @ 19:32:20
URL: http://www.mariamalmgren.com
Postat av: Malin

Jag älskar dig för ditt sätt att skriva och uttrycka dig på. Längtar efter varje ny blogg,att inte läsa den en dag ger mig abstinens. Du skriver så otroligt bra. Kramisar

2007-09-11 @ 20:28:30
Postat av: Anonym

Jag älskar dig för du är BAH SÅ SNYYYGG!

2007-09-12 @ 09:20:51
Postat av: Jana

Bloggens nya utseende blev verkligen fint!

2007-09-12 @ 09:38:14
URL: http://kirkemandragora.blogg.se
Postat av: Louise

Jag älskar dig! =)

2007-09-12 @ 20:24:08
Postat av: Anna

Jag älskar dig ;)

2007-09-16 @ 11:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback