Glömde Cerazette. Ops?

Nya läsare
På sistone har fler och fler läsare gett sig till känna. Antingen via GBinlägg, kommenterar eller email. Om ni är nya till min värld - välkomna. Om ni följt mitt liv ett tag men först nu informerat mig om er existens - tack. Jag tycker alltid att det är lika kul att få veta vem ni är. Kommentarerna jag får är ovärderliga - era åsikter, tankar och feedback. Även om det bara är en liten verfikation på att ni har läst - då vet jag att jag har nått fram. Så tack igen för all feedback.
Det är förvånande hur många killar som läser min blogg. Jag kan ibland undra vad det är som gör att min blogg vore intressant att läsa, särskilt för män och i synnerhet yngre män. Jag är en ensamstående tvåbarnsmorsa som mestadels skriver om mitt vardagsliv och kan undra hur en ung kille i 20årsåldern kan finna det intressant? Jag tycker att det är enormt kul och jag blir glad att det är så, att jag kan dra publik från alla håll och kanter.
Med det sagt.. moving on..

Mattias frågade mig igår hur läget var och vad jag hade gjort. Mitt svar var att jag tagit det lugnt. Diskat, lagat mat, handlat, bakat, dammsugit, hängt upp tavlor med mera.. en lugn dag.
Och det skulle vara en lugn dag, undrade han? Jo faktiskt. Barnen var på dagis och jag kunde mer eller mindre bara ta det lugnt, gå omkring och småpula här hemma och det var mysigt. Att gå omkring med en disktrasa i handen, sjunga högt som fan till musiken i  bakgrunden och skaka lite på höfterna. Utan att behöva lyssna på kidzens skrik, springa efter dem. Utan att passa bokningar på jobb, serva kunder osv <- Vilket jag inte har någonting emot alls, men ibland - bara ibland... vill man småpula hemma, med baggyjeans, tshirt, ingen behå, håret i en tofs och udda strumpor.
För övrigt när det gäller
Mattias, har han fått i uppgift att varje dag säga att jag är snygg. Mitt självförtroende har fått sig en törn och jag behöver höra det dagligen nu ett tag för att komma på fötter igen. Tack till Mattias för att du ställer upp!  <3 Mattias. Du är snygg, du med!

Jo men som sagt, det var en lugn dag igår. Jag gav köket en mini makeover. Kastade ut min ormbunke som jag inte lyckas mörda - den gav sig inte. Så jag kastade ut skiten. Den var enormt ståtlig när jag införskaffade den och passade bra där högst upp i hörnhyllan i köken men började småvissna - inte sådär helt så att man känner att hoppet är ute men precis så att man retar sig på att det alltid finns något brunt i den.
Jag hängde upp tavlorna som jag köpte i Ullared med Gabriella och det blev ju hur snyggt som helst. När jag sen skulle ta foton på tavlorna och tittade mot fönsterkarmen tänkte jag att jag ska dela med mig till er om vad som händer när man har sterainljus i fönsterkarmen på soliga sommardagar. Dessa ljusen var snygga när jag köpte dem, men de ser lite deprimernade ut nu som de hänger.. Haha. Snyggt..

image354


Charlotte kom hit en sväng igår. Med sig hade hon två kort som hon, när hon sett dem i affären, direkt tänkt att de där ska Maddi ha..! Och det är ju sådana presenter som betyder mest. Tack Charlotte <3

 

Cerazette och mitt guppyminne.
image355Och när hon var här och jag skulle hälla upp kaffe åt oss såg jag mina Cerazette och kom på att jag inte tagit min pilla. Jag plockade upp kartan, frågade Charlotte vilken dag det var och fick mitt dåliga minne påmint. Jag glömde min pilla dagen innan.. och glömde dem faktiskt nästan hela förra veckan. Så kan det gå när man har mycket att tänka på och mycket att göra. Först var det min resa som gjorde att jag hade annat att tänka på (och att mina piller låg i väskan där jag inte blev direkt påmind att ta dem hjälpte inte situationen heller). Tingsrätten tog sin rätt om tankearbete och jag glömde mina piller runt den perioden med. Mitt minne är inte det bästa, jag glömmer lätt. Jag glömmer ringa upp vänner som jag sagt jag skulle, jag glömmer bort födelsedagar, jag glömmer bort möten.. nästan alltid. Jag ett guppyminne. Ett femsekundersminne. Jag är inte perfekt..


Dagens blogg avslutar jag med kärlek från mina lyckliga skitungar


image356

Kommentarer
Postat av: Marie

Haha, jag åt p-piller innan jag med men pga högt blodtryck får jag inte längre. Men det var en kamp varje dag för att komma ihåg dom små rackarna. Sen när jag väl efter 4år lärt mig att äta dom varje dag... ja, då ska jag sluta med dom :p hahaha

Postat av: Girl Goes Mom

DItt liv är intressant bla för att du upplevt så mkt, bla för att det är så härligt vardagligt med en tvist av "ovanlighet"... Men mest tycker jag om din blogg för att du skriver fängslande om ditt och datt. Det blir intressant att läsa omvissnande ormbunkar och glömda p-piller, när någon beskriver det med fänglsande ord. Logiskt? :D (förvisso är jag oxå småbarnsmamma och skriver om ditten å datten, ingen 20-åring snyging till pöjk. Men ändå!) ;D

2007-09-12 @ 10:40:03
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: Maria Malmgren

hihi.. då är vi 2 med guppyminne..;) jag glömmer saker allt för ofta men det är för att man har så mkt annat att tänka på..;)

2007-09-12 @ 11:23:06
URL: http://www.mariamalmgren.com
Postat av: Pernilla

Tycker faktiskt att ljusen var snygga, dom har jue karaktär;)
Har du inte funderat på en kopparspiral?
Dom är gratis, hormonfria och sitter där dom sitter i fem år. Då gör det inget om man har guppyminne;)

2007-09-12 @ 11:42:33
URL: http://thisismylife.blogdog.se
Postat av: Gabriella

Snyggt det blev med tavlorna och fina korten var från Charlotte :)

2007-09-12 @ 11:44:47
URL: http://www.babbi.blogg.se
Postat av: Incka

Får säga att jag är ganska ny här.. Hittade hit via bloggtoppen, och du passar där uppe i toppen! :)

2007-09-12 @ 17:52:59
URL: http://incka.se
Postat av: Louise

Du är bäst och jag älskar dig! Snyggo :P

2007-09-12 @ 20:43:04
Postat av: Linda

Ytterligare en läsare som kypit ur sitt skal, håller upp handen och vinkar =) Har "läst dig" i några år till och från men det är först nu det blivit regelbundet. Tycker du verkar vara en härligt människa med många justa tankar och ett härligt sätt att uttrycka dig! Har "röstat" en massa gånger på din blogg och kommer fortsätta med det. Kram på dig främling som jag ändå känner att jag känner för/med när jag läser =)

2007-09-12 @ 21:34:10
URL: http://lindalinda.bilddagboken.se
Postat av: Carita

Jätteintressant blogg, dålig på att kommentera :) Ljusen var ju koola tycker jag :D

2007-09-12 @ 22:59:05
Postat av: Moolin

Ah jag anar kanske ett kaffe tema? I love kaffe! :)
Du vet redan att jag älskar varenda liten bokstav i din blogg. Du är den där sköna avkopplingen för mig. När jobbet eller livet blir för jobbigt har du för det mesta skrivit något nytt som man kan fnissa lite åt och tänka på en stund.
Och förresten vet jag precis hur det är att vara glömsk. Mina katter är ett levande bevis på detta. Nu åmar de och kringlar längs med golven bägge två.
Hur svårt kan det egentligen vara att komma ihåg två piller kan man tycka. =)
TACK för en kanonblogg! <3
//Malin

2007-09-13 @ 08:19:28
Postat av: Anna (lillwoodys på lunar) =)

Shit va söta din ungar är.. Lik sin mamma då då ...=)

2007-09-14 @ 12:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback