Fuck off.

Vilken jävla bad timing denna snubben har..

image372


VARFÖR gör människor så? Nej, det är inte första gången som en total jävla främling lägger till mig på msn. Jag vet inte vem de är, vart de kommer ifrån - varför skulle jag vara intresserad? Varför lägger man till folk på sin msnlista som man inte vet någonting om alls? Och vad får människor att tro att jag skulle sätta igång min cam?! Och göra vad? Bara sitta här & skriva eller hade han hoppats på lite flesh? Ser jag ut som en bimbo som skulle sitta naken framför datorn, ständigt kåt & villig?

Varför har jag min msnaddress publik då?!
Svar: MSN för mig, och de flesta, är ett kommunikationsmedel att bibehålla kontakt med vänner och familj. Precis som mitt telefonnummer. I min kontaktlista har jag de jag betraktar som vänner, kollegor och familj. Att jag har min msn adress publik betyder inte att jag vill att främlingar (som jag inte ens vet existerar) ska lägga till mig hursomhelst.
De flesta av oss finns i telefonböcker - det är ingen öppen jävla invit för folk - att främlingar ska knacka på våra dörrar eller ringa upp oss hursomhelst.

Varför godkänner jag deras förfrågan om att ligga på min kontaktlista?
Jag godkänner de flesta som vill lägga till mig på min lista - det kan ju vara en vän från förr, en avlägsen släkting eller någon som bara behöver hjälp/råd. Precis som att svara i telefon när det är skyddat nummer.För övrigt så rensas min kontakt lista jävligt ofta nuförtiden. Människor som jag inte pratat med på länge raderas. Människor jag tycker har blivit dryga och jävliga raderas. Härom dagen gick jag från 195 kontakter till 176 inom loppet av 10 minuter.  Jag är kass på att blocka men fenomenal på att deleta människor från mitt liv.

Tänk om det vore lika jävla lätt IRL..

Fy fan vad jag inte är på humör för detta just nu...

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Har själv haft samma problem. Har det fortfarande. När jag hade min msn adress publik på lunar så va det massa folk (mkt utlänningar) som addade mig. Sen när jag tog bort min adress så lyckas ändå folk som jag inte vet alls vilka dom är, att hitta mig. Jag avböjer alla nya kontakter nu för tiden, om inte personen hör av sig och visar vem den är =)

2007-09-17 @ 14:18:07
Postat av: FantasyMoon

Hmm..
*hehe* En gång hade jag en telefonsäljare som ringe i jobbet.. Efter det första samtalet där fortsatte han att ringa, "bara för att prata." *flinar* Vad ställd jag blev.. Mitt första år som mamma och det var första s.k uppvaktandet sedan förlossning och bröllop. Kunde typ inte begripa att universum inte hade satt upp en stor UPPTAGET skylt över mig.. :p
En andektot sådär på tal om offentliga kontaktsätt..

2007-09-17 @ 14:21:05
Postat av: patruska

ja det händer ofta, vanligtvis lägger jag bara till folk som jag känner på msn. när folk frågar om man har msn brukar jag säga "nej" eller "inte till dig" då blir man helt plötsigt ett fult jävla skabb som dom inte ens skulle vilja ta i med tång. undrar detsamma som du, vad är det dom vill se i cam?? hoppas dom på lite action??

2007-09-17 @ 15:03:59
Postat av: Girl Goes Mom

Har haft samma problem i sotr utsträckning. Nu har jag inte min msnadress publik någonstans. Synd att det skall behöva vara så.

Postat av: Miller

jag har väll aldrig haft problemet precis med att jag blir bombaderad av massa på min msn, jag har gärna många som jag kan prata med men när jag får en förfrågan bara sådär så brukar jag bara öppna armarna o låta perssonen i fråga visa att han/hon har något vettigt o prata om(jag e grymt sällskaps sjuk)har dom inte det så kan dom bara lägga ner för vem vill igentligen snacka massa skit med en hellt okänd person.
webbcam frågan e ju bara löjligt, varför skulle man acseptera det men en villt främmande meniska. jag använder enbart webbcam till mina goa vänner o fam som man kanske inte ser så ofta IRL.

2007-09-17 @ 16:06:47
Postat av: Mattias

Om det nu är en person som vill ha din msn, vare sig det är en Vän, släkting etc. är det då så svårt att känna igen den personen på kortet eller att de får förklara vem de är och sedan adda de eller ge din msn? så slipper du ju allt knas ;) svårare än så är det ju inte. take care, Mwah!

2007-09-17 @ 16:26:31
Postat av: Gabriella

Tycker att man ska ha haft någon annan form av kontakt innan man addar på MSN. Dessutom tycker jag oxo att man ska fråga, innan man lägger till. Bra svar av dig ;)

2007-09-17 @ 21:20:17
URL: http://www.babbi.blogg.se
Postat av: Suss

*fnissar* bäst är iaf när man får höra att man är en surfitta som inte är schysst och "är med"!

2007-09-17 @ 21:59:25
URL: http://roppedoppdi.blogg.se
Postat av: LillaStoraJag

Haha, ja att dom ens försöker. Det var en kille som addade mig och frågade vad jag gjorde. Jag svarade bara, vem är du? känner jag dig? Hans svar var att han inte visste hur jag hamnat på hans lista... Yeah sure. som om min msn bara läggs till på folks lista så där hur som helst...

2007-09-17 @ 22:30:03
URL: http://www.solrosor.blogg.se
Postat av: fucking curly

let us choose with whom we wanna talk,we wanna fuck,thats not fucking your business if iwanna meet with the rest of the world or which fucking msn massenger model i wanna fucking use u mother fuckersa.if u wanna earn fucking money get the fuck earn it out of my fucking life you fucking embesillls
fuck u
windows vista
fuck u sick people u disturb the people u dont know
and fuck u people again u make the connection beetwen me and unaspected fucking people,hope they visit your home one day.fuck u all.personal freedom even on fucking infuckingternet

2007-12-23 @ 00:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback