Min faster Anka.

Min underbara faster!
Jag har dessvärre inte haft den turen att jag växte upp med min faster. Jag har bara träffat henne en gång, i vuxen ålder, för många år sedan. Vi har haft sporadisk kontakt under de åren men jag känner ändå "släktband" till henne. Min faster Anne-Katrin är en helt magnifik person. Hon är underbart omtänksam och mjuk och alldeles fenomenal. Hon är tusen gånger bättre än mig på att hålla kontakt, hon skickar jul hälsningar och födelsedags hälsningar - allt sånt som jag faktiskt glömmer bort.

Idag kom en avi till "P & L Hirschberg". Paket..? Till Phini & Laaiti? Jag undrade vem som skickat något till grabbarna. Efter jobbet gick jag för att hämta paketet och nyfikenheten tog överhand och jag öppnade på väg hem Jag såg ett brev som jag plockade upp först och läste.. Från faster anka.

image466


Visst är det underbart när människor visar en sådan spontan omtanke, helt utan anledning. Och faster Anne, hon har inte ens träffat mina barn.. Jag älskar min faster Anne. Tack <3

Och tack från barnen!
Klicka här för att se när de öppnade & tackar faster anka.


Triangelns Köpcentra, Malmö

I morgon har köpcentret där jag jobbar kvällsöppet (se här). Vilket innebär att jag jobbar och piercar fram till kl 21.00. Hela butiken har 20% rabatt på ALLT, inkl piercing. Har en känsla av att det blir en hektisk dag. Efter stängning är det after work för alla som jobbar på centret. tror det är deras morot för en framgångsfull långdag. Det blir nog bra.
Om du bor i närheten rekommenderar jag att du tar en sväng förbi då alla - ALLA, butiker har erbjudande och många fynd & klipp kan göras. Om inget annat så får du pierca dig. Med 20% rabatt. Det är ju inte varje dag det händer.

image464
Rösta bloggtoppen, såklart.

Kommentarer
Postat av: patruska

vad gillgit av henne. kul att få se dina barn "live" finns kankse en möjlighet att du slänger upp en vido på sig själv?? brukar undrar hur du låter..haha

2007-10-24 @ 22:45:55
Postat av: maria malmgren

Nej men vad snällt av henne.. pojkarna behövde kanske en nalle att ta hand om.;)...
pussar i mängder ..
Maria

Postat av: Mattias

va snällt ^^ Mer film åt folket! =) Kram //M

2007-10-24 @ 23:17:38
Postat av: alma

gud vad gulligt av din faster!

2007-10-24 @ 23:52:37
Postat av: Gabriella

Skulle lätt mingla där om om jag bodde närmre imorron, bara för att få se dig!

2007-10-25 @ 00:17:09
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: TuffLoysan

Faan va härligt med en liten film =) Är det du som pratar i bakgrunden..?
När man ser dig på bild så kan man verkligen inte tänka sig att du pratar skånska. Så jag håller med en tidigare kommentar här; skulle va kul med ett filmklipp på dig nån gång =)

2007-10-25 @ 07:18:06
URL: http://tuffloysan.blogg.se
Postat av: Jana

Du låter precis som jag har föreställt mig! : ) Och nu vet jag hur barnens namn skall uttalas också. Gullig film.

2007-10-25 @ 14:54:52
URL: http://kirkemandragora.blogg.se
Postat av: Marie

Jag hade nog mina föraningar att du pratade skånska eftersom att du bor i Staffanstorp, men att din röst lät så var ganska överraskande ;)

2007-10-25 @ 23:27:07
URL: http://majsanx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback