Markandsföring VS sexuella trakasserier..?

Vi har som sagt fått in ett nytt sortiment på jobbet. Massor utav nya fina blingande örhänge förgyller butiken, nästan så att man behöver solglasögon när man kommer in. Nya piercingsmycken har köpts in, halsband och ringar likaså. Vi har fullt upp med att sortera, packa upp, prisa, lagerhålla och lägga ut och om någon vecka är vi nog helt färdiga.
Cindy har grym koll på allt detta och jag känner mig handfallen och bara tittar på henne och låtsas att jag jobbar.

Jag tittade igenom det som de hunnit fått ut när inte jag varit där och hittade mina favoriter ganska snabbt.
Jag var ju TVUNGEN, ja, alldeles sådär magiskt TVUNGEN att ha en ring med döskallar. Fy fan vad de är coola.. Ren silver och inte för dyra. Sådana som jag haft många kunder frågandes om, synd bara att chefen inte tog hem fler, för jag har god lust att köpa alla själv och ge de till mina vänner..

De nya halsbanden vi har fått in är så jävla coola. Mina chefer anser att vi som anställda ska bära butikens smycken för att det säljer. Levande marknadsföring och det märker vi, att det funderar. Att se smycken PÅ är bättre än i en monter.

image461Cindy och jag kom överens om att jag skulle bära detta halsbandet som jag tyckte så mycket om. Jag är tacksam att det var min Cindy som påpekade att mina boobisar såg fina ut idag och inte Robban. Det hade inte funkat för mig. Och med denna marknadsföringen med halsbandet jag tog på mig, märkte jag att halsbandet faktiskt framhäver mina TUTTAR och riktar blickfång dit istället och kanske inte lika mycket halsbandet.. så om det nu vore Robban som sagt åt mig att bära halsbandet hade jag börjat undra.. men jag kan ju hoppas.. att om killar ser halsbandet - ser min urringning, så kanske, bara kanske.. köper de ett halsband.

Då ska jag FANTAMIG ha LÖNEFÖRHÖJNING!

Om du bor i Skåne och har vägarna förbi Malmö tycker jag att du SKA ta en titt förbi India, vi har för jävla snygga smycken.. <3
image453Rösta, jag ligger inte etta ännu.

Kommentarer
Postat av: patruska

har ni kvar dom navelpircingarn med döskallar på rad? tro att du själv had en sån och visade på bilde en gång. ska nämligen in till malmö efter löning, kan ju titta förbi då

2007-10-17 @ 22:30:36
Postat av: alma

japps, men vill gärna även köpa boobisar som dina ;)

2007-10-17 @ 22:44:59
Postat av: K_1

synd att jag ska ha så förtvivlat långt ner till Malmö.. det ligger ju inte nästgårds direkt.. :( annars hade jag kommit.. :)

sköt om sig tjejen.. :)

2007-10-17 @ 23:29:34
Postat av: Jana

Jag har ju varit hos er och skaffat en conch (du var inte där den dagen) och jag hittade massor med fina smycken. Ser fram emot att botanisera bland nyheterna!

Postat av: Anna

Ni har ingen webshop på India?

2007-10-18 @ 08:18:58
Postat av: Ninna

Shoppade mkt hos er innan min dotter föddes,shoppas sällan till mig själv längre. Hittar alltid något som är roligare till min dotter ;-)
har ni något fräckt till tung & näspiercing kanske?

2007-10-18 @ 09:09:40
Postat av: Louise

Inte bara snygga smycken! ;)

2007-10-18 @ 10:26:27
Postat av: Gabriella

Hrm, kollade mer på den snygga klyftan än smyckena :-D

2007-10-18 @ 17:26:17
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: Jasas

schnögg klöfta! :D och halsbandet/banden också givetvis.................................

2007-10-19 @ 17:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback