Mamma är superman på amfetamin

image432Idag har varit en förbannat psykopatisk dag av någon anledning. Jag har inte känt mig normal och har haft så förbannat roligt på jobbet med Cindy. Vi skämtade och uppförde oss som idioter och hade turen att de flesta av våra kunder var likadana.

Ett exempel på en kund som var rolig var mannen som kom in med sin dotter vars öron skulle bli piercare. Jag kallade fram dem till kassan, frågade flickan hur hon mådde varpå pappan svara "Det var bra - tills vi träffade DIG". Jag tappade hakan! Han var oförskämd & rolig och jag fick en möjlighet att vara oförskämd tillbaka (med glimten i ögat). Cindy sa åt honom att det är mig han ska vara trevlig mot då det är jag som ska pierca hans dotter. Jag sa åt honom att han hade två minuter på sig annars torterar jag hans dotter. Muah-hah! Alla skrattade och de följde med mig in i studion där han var lika rolig/rapp i käft. Han påpekade att han var gammal nog att kunna ganska snabbt se vilka människor som tål det och jag tycktes se ut att tåla hans uppkäftighet. "Jo, det gör jag.. men nu är jag på jobb och måste vara någorlunda trevlig mot mina kunder.. men privat, du..!" Varpå han svarade att han hade gått därifrån då. Haha. När jag sen fick hans ID när han skulle betala med kort, tittade jag på det och sa att nuj vet jag hans namn och ska leta upp honom och skicka hotbrev. Hans svar kom snabbt "Bättre hotbrev än inga brev alls"

Vidare är det inte ofta jag får möjligheten att faktiskt pierca två av mina barns dagisfröknar inom loppet av 2 dagar. Det var skoj.. att ta in min kund i studion och fråga hur min egen son mår? Haha. Vilken trend. Framtidens förskollärare är piercade och jag bidrar. LYX! Mer piercing åt folket!

image431Barna var mysiga ikväll men det blev lite bråk just innan det skulle nattas, Phini var övertrött och ni som är mammor har nog sett det där syndromet om barn som blir gnälliga då. Visst är det konstigt - jag blir gnällig när jag är nyvaken och fnittrig när jag är övertrött. Varför kan inte barn vara likadana?
Vi satt en lång stund ikväll i Phini's säng och pratade. Det hela började med att han gav Laaiti en RAK HÖGER, rakt på käften och jag tappade hakan - jag såg det som i slowmotion hur hans näve knöts bakom ryggen, han laddade hela armen och med full kraft slängde sin knutna näve rakt över ansiktet på sin lillebror.. och det enda som skiljde det från boxningsmatcherna på TV var att jag inte såg blod, saliv, svett och tänder flyga ur käften på ungen. Därav min tappade haka och jag som reser mig upp snabbare än superman på amfetamin - Laaiti satt ju i mitt KNÄ! Så det var inte som om Phini försökte hyckla med sitt beteende.
När jag reste mig upp fattade Phini att det var kört och med uppspärrade ögon tog sats för att springa iväg för nu var morsan taggad.
Han "gömde sig" på sin säng och jag satte mig vid sängkanten och förundras fortfarande över hur äckligt pedagogisk jag var. Jag hann gå igenom hela "När du gör så mot Laaiti...."- talet under tiden som Laaiti, helt oberörd klättrade på mig som om jag var en lekplats.

Vi är en väldigt unik familj. Lika intensivt som vi kan skrika och bråka - älskar vi lika intensivt. Lika lätt som barnen har att visa att de är ledsna eller riktigt jävla pissed off, kan de visa sin enorma uppskattning och kärlek och DET uppskattar jag och där känner jag framgång - att deras personligheter är så färgglada. Man ska kunna visa alla sina känslor och göra det ordentligt. Sådan är ju jag med.
De är lika mysiga och gosiga som jag är opch älskar att kramas, pussas och hålla handen, precis som jag. De har inga problem att säga de magiska orden om "Jag älskar dig" och jag garanterar, om jag får som jag vill, så kommer mina pojkar vara de enda 15åringarna som fortfarande ger mamma godnattpuss och inte skäms för fem ören att pussa mig framför sina polare.

Jag vill tillägga att jag uppdaterat inlägget i den låsta bloggen som några av er märkte var felkodad. Nu går det att läsa hela inlägget.

Glöm inte att rösta på missmaddis!

Kommentarer
Postat av: Ellen

MER piercing åt folket! massa mer!!! Jadu imorgon ska min dotter göra ett EEG (hjärnkontroll) och de ville att jag skulle HALVERA hennes sovtid i natt så att hon var trött och LUGN(!!???!!) när vi kommer in imorgon, jag ringde in och sa att det kommer aldrig gå, hon kommer vara sur och omedgörlig, jag fick då känna av själv, jag nattade henne 1 imma senare och kommer väcka henne en timma tidigare, thats it...inte vill jag ha ett aggressivt barn på en sån undersökning, fnittrig är det sista hon skulle vara ;-)

2007-10-12 @ 00:41:52
Postat av: Gabriella

* skratt * låter som en bra dag trots bråket på kvällen! Roliga kund :-D. Tack för samtalet ikväll, sov gott puss o kram.

Postat av: Teres/Bidosa

hahaha... visst e de söta när de små livet försöker "gömma sig" HELT synligt! Bara man blundar så e man borta! HUR PRAKTISKT E INTE DE????

2007-10-12 @ 08:03:08
Postat av: Ninna

japp jag
håller med, mer Peircing åt folket, funderar själv på en till,
jag iaf vart jag ska gå ;-)

2007-10-12 @ 09:01:32
Postat av: Lynn

Hejhej:) Vet inte om du vet vem det är.. men Lynn, Jimmy & Lenitas dotter.. Haha. Tänkte bara säga hej, hittade din blogg av en slump när jag sökte på alvöron.. aja. Hur är det?:)

Kram Lynn

2007-10-12 @ 10:07:37
URL: http://druvsoocker.blogg.se
Postat av: TinTin

*asgarvar* KLOCKRENT!! När barn är trötta så är de gnälliga, men när vuxna är trötta så är vi fnittriga!! Stämmer iaf in på mig! Jag kan bli helt hysterisk och driva gubben till vanvett!! Han som aldrig är fnittrig :P

2007-10-12 @ 13:17:50
Postat av: LillaStoraJag

Jag önskar att du bodde närmare så du kunde pierca mig! :P

2007-10-12 @ 19:55:02
URL: http://www.solrosor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback