Jag orkar inte längre

Nu orkar jag inte mer. Det får räcka nu. Mina ögon svider och känns svullna.. tårkanalerna har arbetat under hela min dag. Det känns tungt som fan. Hela jag känns tung.

Min näsa har runnit i flera dagar och jag tänkte att det blir nog snart bättre. Men det blir fan bara värre hela tiden. Min näsa rinner, jag hostar. Ikväll började jag få ont i bihålorna (tror jag? Jag har aldrig haft bihåleont förr) och jag mår illa. Mitt huvud dunkar som om hjärnan protesterar och vill emigrera.
Tänkte att det blir nog bättre om jag faktiskt äter något. Försökte få i mig lite men kroppen reagerade, jag mådde mer illa och fick upp allt igen.  Så jag tänkte att ett varmt skumbad med mitt nya mandarin-badsalt gör nog susen, med levande ljus och avkoppling. Nej. Det blev varmt, svettigt och jag blev mest irriterad av att jag inte mådde bättre.
Såp jag tänkte att fuck, ungarn ska alltid ha nån jävla glass när de är sjuka som de magiskt nog blir friskare av så det ska jag testa. Jag plockade fram Vienetta från frysen som Ica har kampanj om, 9.90:-/st. Tror du det funkar på mig? Det borde göra det, rent logiskt vore det min fenomenalaste lösning, maddi som lever på choklad, godis och glass. Men fuck it. Mår fortfarande skit.

Vi försökte i förebyggande syfte ringa in en annan piercare för att hoppa in för mig i morgon men det sket sig. Chefen jobbar i Östersund nu så han kan inte heller. That leaves me. Jag är den enda piercaren som finns i studion i morgon. Jippih. Jag sitter nu och lyssnar på ljudet av pengaklirr i bakhuvudet. Det får mig att gå igång lite. Alla grejor jag kan skaffa pojkarna. Skaffa mig. Köpa körkortet. Jag måste jobba..! Så jag peppar mig själv så att det ska bli lättare att stiga upp i morgon bitti.
Så jag gör som chefen gör, proppar i mig massa alvedon/ibumetin/treo och kör hårt i morgon, några timmar.
Sen hem och slänga mig i soffan med filt och pojkarna och slappna av.
Sen när löningen kommer ska jag fantamig vara stolt. Som fan.

Sen är det faktiskt så.. att jag har ett jävligt bra rykte att bibehålla. Klart India behöver en piercare. En bra piercare. Och det är ju faktiskt jag. Visste du, att om man söker på piercing i hela landet på eniro.se så ser man att min studio har flest & bäst omdömen.  Kolla:
Enirosök: Piercing
India på eniro.se

Och för er som undrar om amerikanaren, han kom aldrig idag. Tur är väl det som jag mår =/

image453

Rösta på min blogg, för helvete!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Äsch.. krya på dig

Postat av: alma

krya på dej babe! värsta kramen!

2007-10-20 @ 00:33:18
Postat av: K_1

lät ju inte skoj alls.. :( hoppas du kryar på dig..

2007-10-20 @ 13:52:05
Postat av: marina

Hmm....Om jag nu lägger ihop två och två så får jag fram att din chef är Robban? Häftigt =D
Krya på dig också =)
/Marina

2007-10-20 @ 17:00:34
URL: http://maarina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback