Hos specialpedagogen - och mitt ödmjukaste TACK

image429I morse klockan 8.30 hade jag tid hos en specialpedagog för ett samtal. Allt jag egentligen visste om henne var hennes namn. Jag fick hennes telefonnummer av Laaiti's fröken igår morse och ringde upp bara någon minut senare. Jag förklarade per telefon vad som pågår och vi bestämde att träffas som idag.
Upp mötte mig en helt vanlig kvinna. Vi satte oss ner och jag började från början och drog hela historien, så omfattande så möjligt men även kortfattat. Och det ska ni veta, är en brdrift, jag är inte känd för att vara kortfattad.
Jag förklarade hur situationen med barnen ser ut, hur deras relation med mig ser ut, med sin pappa, med varandra, dagis, vänner, mormor & morfar osv. Berättade hur vi lever, mina värderingar och allt mer därtill och jag tycker nog att vi gick igenom det mesta. Hon lyssnade noga och förde anteckningar och när jag väl hade kommit fram till dags dato och förklarat hur min son beter sig, hur han tycks må så förklarade hon för mig och det lät ju logiskt och så självklart. Varför har jag inte kunnat se det själv? Hon tyckte (utifrån vad jag berättat) att hon tycker jag gör det mesta rätt men gav mig ändå lärorika idéer som jag ämnar ta till mig fullt ut. Hon höll med mig om mina åsikter om barnuppfostran, moral & principer och det kändes skönt att på något sätt, få det bekräftat..?
Hon ska kontakta dagis och ge dem vidare instruktioner, kontakta mig och sen ska vi naturligtvis träffas igen. Men nu har en boll satts i rullning och jag andas lite lättare för att jag vet att jag gör allt jag kan och tänker så fortsätta.
Jag mår mycket bättre nu, som om en glimt av hopp getts mig, att vi faktiskt klarar detta. Tack till specialpedagogen.
Mer om detta i min låsta blogg senare ikväll.

Vidare har jag planerat att lägga upp några bloggar ikväll, både privata och publika, så håll ut, mer kommer.
Svar på era frågor tänker jag även dedikera inlägg om. Så passa på nu - om du vill veta något särskilt, lägg din fråga i en kommentar så får du ett inlägg med svar.

Idag är det jobb som gäller för min del och jag ser fram emot det. Gårdagen var faktiskt en bra dag för mig. Cindy är väldigt sympatisk och lyckades vända en dag med taskiga förutsättningar till en bra dag. Hennes leende är smittande och hennes uppmuntran och stöd är guld varmt.

Ett särskilt tack - vill jag ge Kim och Madde.
Kim och Madde som är mina vänner och som stöttar mig. Men framför allt, stöttar mina barn när även de har det svårt. De ställer upp för mina barn och det har vunnit mitt hjärta, min lojalitet och min enorma vänskap. TACK å mina barns vägnar för att ni engarerar er så enormt mycket och låter inte hinder stå i er väg för det som NI står för, som inte tyst tittar på utan AGERAR. Ni gör mig stolt, att jag lyckats hitta och välja sådana fenemenala människor att lägga tid och kärlek på.


image430

Rösta rätt
Rösta missmaddis


Kommentarer
Postat av: Ninna

Låter himla bra att ni iaf kommit en bit på vägen, tror absolut att hon kommer kunna tipsa och hjälpa mycket och på så vis kommer säkert Laaiti må mycket bättre och du kommer se en förändring hos honom igen. Allt kommer garanterat bli jättebra till slut ändå :-)

2007-10-10 @ 12:13:36
Postat av: Maria

Nu vet jag inte vad allt handlar om. Men i mina ögon är du en toppen mamma som gör allt för dina barn.
Ha det bra

Postat av: Gabriella

Bra gjort!! Och tack så mkt för lappen jag hittade idag ( http://babbi.blogg.se/1192025767_hrm.html ) Fniss.. gullig du är :)

2007-10-10 @ 17:26:12
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: Ellen

Ja men visst är det så, att det är skönt att få sitt föräldraskap bekräftat när man känner sig lite tveksam och visst är det underbart att bollen är i rullning! *kramar om*

2007-10-10 @ 18:06:27
Postat av: Ingemar

Skall testa datorn hemma nu och se om jag kan kommentera här istället. (raderades ju när man provade på jobbet...)

Gillar de faktumet att din blogg andades av glädje och hopp, jag har ju som sagt lite kännedom kring de där du pratar om. Läst allt på en dag har jag faktiskt inte. Men inte kunde jag hålla mig borta ändå.

Vet ju inte vad som står i dina "låsta bloggar" som jag läste skulle finnas, men nån gång kanske man vet eller så borde man inte vad vet jag.

Som sagt, du spred en hel del ljus med värmen du skrev om. Skönt att finna någon som kan putta en i rätt riktning imellanåt. Och tack för pratstunden igår.

Detta var ena lite väl, haft en sådan kund??
:
http://www.prestoshare.com/out.php/i3177_2bulletinboardforumcom.jpg

Postat av: Mattias

har du nypit karin i baken från mig? du lovade!

2007-10-10 @ 23:21:31
Postat av: lotta*mjukislottagirl* på lunar

får man bara rösa en gång eller hur funkar det egentligen

2007-10-14 @ 08:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback