Careful what you wish for...

Vilken dag på jobb!
image438Vår chef har varit på inköpsresa och idag kom 3 st lådor med UPS, med sammanlagt 75kg som skulle sorteras, delas upp, packas upp, prisas och sättas ut. Det är vad vi har att göra i butiken - och vad jag har att göra mellan mina studiokunder. Jag vet vad vi har framför oss några veckor..
Cindy och jag var hungriga mest hela dagen. Det var för lång kö på donkan när Cindy skulle in så hon kom tillbaka till butiken tomhänt och förkunnade att om maddi kan leva på kärlek kan hon med - så vi spenderade dagen med att pussas och kramas när hungern gjorde sig påmind tills jag blev galen och köpte choc.. något att tugga på.Monstret vill döda Phini!?
Pojkarna var fina ikväll, bråken var uthärdliga. Min mini-vampyr bet sin storebror tidigare idag men förutom det tror jag han varit schysst. De fick ringa sin pappa och prata en liten stund och de slogs om telefonen innan det var dags att bada för dem. Vi satte oss i soffan en liten stund och gosade innan de borstade tänderna och kröp ner i säng.
image437Phini har nu kommit in i åldern när han har upptäckt alla monster under sängen. Han vaknade en natt i ren panik och sa att han inte kunde sova i sin säng mer för att han har MONSTER under sin säng som SLÅR honom och vill DÖDA honom. Det lät dramatiskt och jag undrade vart han fått sådana uttryck ifrån? Vi pratar aldrig om att bli dödad här hemma. Jag kände att det fick bli en längre diskussion och han fick sova hos mig den natten. "Mammas säng är snäll.. den slår inte mig" sa han när jag pussat hans panna, den natten. Jag la mig bredvid honom och berättade att alla de stjärnorna mamma har i taket (jag vet, i vårt hem är det JAG som har självlysande stjärnor i taket efter att detta rummet varit pojkarnas innan och jag har fan inte orkat plocka ner och flytta dessa tusentals stjärnor) är små skyddsänglar! Jag lovade honom att på morgonen skulle vi ta några stjärnor och sätta upp ovanför hans säng, i taket, så att de kan skydda honom från alla monster. Han blev jätteglad och jag gjorde som utlovat. Sedan dess är han säker i sin säng och är inte alls rädd att sova i sin säng längre, för att han vet att han har stjärnorna som skyddar honom!image436När ditt undermedvetna talar till dig.
Ibland.. som från ingenstans, kan en sång bara dyka upp i huvudet. Man kan inte släppa den. Orden de sjunger etsar sig fast i huvudet och man måste sjunga och lyssna. Det har säkert hänt dig nån gång.
Har du undrat om det kan vara ditt undermedvetnas sätt att berätta någonting för dig? För ibland, när detta har hänt mig, och jag faktiskt reflekterat över det "Undrar varför DET dök upp i huvudet på mig just NU" men har senare kunnat relatera det till något som hänt eller sagts, som om mitt undermedvetna försöker förvarna, förbereda eller bara berätta någonting för mig.
Jag har ibland publicerat texter från låtar som gjort just detta.. och kan i efterhand förstå att det som sjöngs faktiskt hände? Ungefär som att lägga tarot?
Och de sista dagarna har jag gått omkring och lyssnat & sjungit på denna:
The miles are getting longer, it seems - the closer I get to you. I've not always been the best man or friend for you. But your love, remains true. And I don't know why. You always seem to give me another try. So I'm going home, Back to the place where I belong, And where your love has always been enough for me. I'm not running from. No, I think you got me all wrong. I don't regret this life I chose for me. But these places and these faces are getting old. Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all. You just might get it all, And then some you don't want. Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all. You just might get it all, yeah.

Jag kan inte placera vart i mitt liv det hör hemma just nu? Ska vi flytta, eller nått..? Det är ju det jag önskar!
Det ENDA jag och pojkarna behöver är nya lägenheten och körkortet, sen är vårt liv nästan perfekt
 image439
Klicka på smileyn, vettja!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Åh ja. Önskar du hade ett körkort! Fan vad du skulle hälsat på mig då kan jag hoppas :P Men ni skulle behöva en ny lägenhet med. Inte för att den ni har är något fel på, men VARIT ohyra där inne.

Postat av: Anonym

det med stjärnorna var supersött! ;) fin bild på dej btw. Puss

2007-10-12 @ 23:36:25
Postat av: TuffLoysan

Åhh.. men den där låten är juh hur underbar som helst!

2007-10-13 @ 07:15:05
Postat av: Jenny

Månster under sängen.. det känner jag igen. Det finns en fyraåring här hemma som säger exakt samma sak.. Man undara var dom får allt ifrån. Trevlig helg. Jenny

2007-10-13 @ 17:57:18
Postat av: Thomas

Där finns med monster under min säng kan du sätta upp nån stjärnor i mitt tak med ? haha bra ide med stjärnorna ha en trevlig helg

2007-10-13 @ 22:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback