Döskallarna tar mina boppar!

På ett sätt är det väl tur, att Laaiti också blev sjuk just samtidigt som Phini. Jag slipper vara hemma i omgångar och kan ta allt på en gång, sen är det (förhoppningsvis) överstökat. Laaiti fick också feber mot eftermiddagen igår.
Jag vet inte vad de drabbats utav. Feber, kräkningar och diarré. Jag gav Phini den sista alvedonen jag hade hemma igår och ringde Madde som bara bor något hus härifrån och min mamma sprang dit för att hämta 2 alvedon. Vad hade jag gjort utan vänner som ställer upp i vått & torrt, och mamma - min underbaraste mamma som alltid finns här för mig och pojkarna.

Barnen var ju såklart hemma från dagis idag. Mamma kom över en sväng innan idag för att se om pojkarna så att jag kudne springa ner till apoteket och ICA. Jag köpte en paket alvedon till Madde, som kompensation och tack. Jag gick till ICA och handlade det mest västentliga och möttes av Phini när jag kom hem med ett "Mamma, vad har du köpt till mig" - bortskämda unge!

Dagern gick åt att städa för min del och barnen som var medtagna spenderade merparten av dagen med att få se på film. Det är sällan de får sitta bänkade vid TV:n men undantag kan man göra sålänge det inte blir en vana. Barnen var inte sugna på chili con carnen som jag lagade åt oss och tappade även intesse för film mot sen eftermiddag. Laaiti's feber kom tillbaka efter att han sovit några timmar på eftermiddagen. Stackars unge. Han fick alvedon innan middagen, somnade som han skulle vid 20 men vaknade ledsen vid 22.30 - brännhet igen. Jag tog tempen på honom som visade 39.7 och det kunde jag nästan ha gissat efter han legat där och skakat som ett asplöv.
Jag blir alltid nojjig när barnen får feber. Det bottnar sig i dagen då Phini (den 15/5 2005) feberkrampade. Det var horribelt att hålla om mitt barn, som jag inte kunde få kontakt med vars leder var stela som pinnar. Det var en tripp till akuten den dagen där vi fick stesolid. Jag minns datumen för att det var dagen då jag var beräknad. Att föda Laaiti, som kom dagen efter istället.

Så jag plockade upp min son ikväll och efter tempen och alvedonen gick jag runt i lägenheten med honom i famnen och öppnade alla fönster och dörrar, fick ett tvärdrag och började mitt försök att bryta hans feber. Vi la oss i min säng efter ett tag och han var väldigt gosig. Han tog tag om bandet till mitt linne och sa att han ska hålla fast mina boppar så att döskallarna inte kan ta dem..! Var får ungar allt ifrån?

Så det blir en mysdag med Laaiti i morgon, Phini ville till dagis vilket ju är okey, hans feberfria dag var idag, han har vare sig kräkt eller mått dåligt alls.

Jag har fått enorm respons på
inlägget innan detta - makalösa 53 (än så länge) kommentarer vilket lätt kan placeras i REKORD.
Klart att ni ALLIHOP ska få följa med mig..!  Jag ger inte upp mitt bloggande, jag måste ju få kräka av mig nånstans. Meddelar vart vi ska så fort jag inrett vårt nya ställe, så ha din tandborste redo! Men fortsätt rösta på mig här och låt mig njuta av mina sista dagar som överlägsen etta på bloggtoppen.

image464

Kommentarer
Postat av: K-Ett

sitter snällt & väntar med tandborsten i handen... :)

2007-11-06 @ 00:31:37
Postat av: Gabriella

Fniss fniss. Jag känner mig HEDRAD som vet redan, väntar med spänning! I'll follow you såklart.

Postat av: Ninna

Spännande ser framemot det :-)
hoppas pojkarna dina kryar på sig rejält nu och blir friska snart igen.

2007-11-06 @ 08:05:57
Postat av: Madeleine

jag vill också följa med :)

2007-11-06 @ 10:21:57
URL: http://madolajn.blogg.se
Postat av: Carita

Jag vill oxå följa med!!!

2007-11-06 @ 11:06:16
Postat av: GirlGoesMom

Stackars små pojkar som kräks.. det tycker ja är så hemskt... när små barn mår illa, då det är det värsta jag själv vet. Krya på sig barnen!

2007-11-06 @ 15:08:56
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: ebba

Hoppas Laaiti blir bra, stackar pojk. väntar med spänning..

2007-11-06 @ 16:32:44
URL: http://www.ebbaeskilsson.bloggspot.se
Postat av: Malin

Jag sitter redan med tandborsten i högsta hugg och väntar =) Ungar är väl härliga med sina tankar och allt som bara ploppar upp från ingenstans. Jag handlade i eftermiddags med min älskade Mamma, i kassan före oss stod en liten kille med sin Mamma. Mamman frågade honom vad han skulle med grejen till han hade i handen. Han tänker till ett tag och sen säger han "det får du väl se när jag kommit på det" haha så underbart härligt att höra.......

2007-11-06 @ 21:18:56
Postat av: MaddeMad

Vad säger du? Va fan! Den som var så bra. Vilken tid du lade ner på den... Suck... Allt har väl en mening :S Lycka till igen gumman min!
Hoppas d blir en bomerang effekt av all energi & tid du lade ner på den välskrivna sida....
All luck for U babe...

2007-11-07 @ 18:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback