Babbi är allsmäktig (exxxklusiva bilder)

Jag älskar att fotografera. Detta är ett intresse som blir större och större. Jag har genom åren lärt mig många trix för att lyckas få de där kalasbra bilderna, allifrån ljussättning till min egen "fotosida".
Jag älskar att retuschera, modifiera och arrangera bildkollage, scrappa osv - det kan ni inte ha undgått. Jag har byggt hemsidor, presentationer, montage osv åt både mig själv och andra. För att jag tycker om det. Det är roligt. Jag är en skapande och kreativ person (läs: kräfta).

Ikväll när jag och
Babbi satt vid msn bad hon mig om en bild hon kunde retuschera. Babbi är makalös på Photoshop. Babbi och jag lärde känna varandara på Lunarstorm för snart 3 år sedan eller så. Jag såg hennes alster överallt. Alla krypin hon hade skapat i PS. De var grymma. Hon var och är fortfarande (om inte mer) elit. När jag spanade omkring och kikade närmre så blev hon mer och mer intressant som människa. Hon var någon jag såg upp till, nästan så att jag ville men vågade inte ta kontakt med henne. Men det gjorde jag och fick fin respons. Vi började prata mer och mer och inte långt därefter blev vi telefonkompisar och kudne sitta i flera timmar i telefon. Vi "klickade" sådär som riktigt bra tjejkompisar kan göra. Hon är en av mina få soulsisters. Där man känner sig alldeles avslappnad och vet att man kan berätta vad somhelst.

I alla fall. Hon bad om en bild och jag skickade den och frågade om inte jag också kudne få en bild av henne som jag kudne få retuschera. Jag fick en bild av henne som jag retuscherade i Photoshop och tänkte delge er mitt resultat och skulle uppskatta feedback om bilden. GirlGoesMom (som för övrigt också är alldeles fenomenal på PS, som sig bör med sitt yrke..!) - Be gentle, jag är nybörjare.
Om jag inte har alldeles fel för mig så kommer Babbi lägga upp bilden av mig, som hon retuscherar ikväll sen. Så titta förbi hennes blogg för att se själva: http://babbi.blogg.se


image480När jag sen satt och kikade igenom några av mina mappar med bilder i, såg jag bilder som Madde laddat upp på facebook - av oss! När vi var ute och festade! Jag visste inte ens om att bilderna fanns, så naturligtvis tog jag mig friheten att stjäla dem och klart som fan att ni ska få se.. Hur det ser ut - när ett par MILF's festar!

image481

MILF - certifierade?
image482

image464
- rösta -

Kommentarer
Postat av: Gabriella

I love you! Jätte gulligt skrivet ( och sant såklart ) och vad snügg jag blev ;) You're the shit baby

Postat av: Cecilie

Hejsan!
Ramlade in på din blogg tidigare idag och fastnade här. Väldigt trevlig läsning =)
Keep up the good work!
// Cecilie

2007-11-02 @ 13:17:32
URL: http://metrobloggen.se/tinseltown
Postat av: GirlGoesMom

haha "be gentle"? Menr du att jag är elak? ;D Babbis er ut som en vacker fe, på bilden... Helt sammenstlen, dock-hy. Jag gillar att göra bilderna "naturligt" tushade, men tycker det är fint med bilder som känns lite "fantasy", mer som "digitalart" oxå :D jag hade lagt ett lager över, med bara hden (sudda bort allt annat) och kört ett filter/brus/lägg till brus och lagt på 75% genomskinlighet.. då blir hyn mer "real" :D Men den är ju fin som den är med :D

2007-11-02 @ 13:36:02
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: GirlGoesMom

Kan du inte maila mig en bild som JAG kan få tusha på dig så får du se vad du tycker den? :D (mailen finns osynlig i detta inlägg)

2007-11-02 @ 13:37:32
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: Classe

you´re just a lightswitch away from being beautiful.


,-)

Puss

2007-11-03 @ 01:27:39
Postat av: Bamsinnan

Sköna bilder ju!
Me like! ut och festa mera;)

2007-11-03 @ 17:06:27
URL: http://bloggen.bamsinnan.net
Postat av: MaddeMad

Ha ha ha! Vi hade skitkul den kvällen, helt oplanerad & helt galen kväll. Det måste vi göra om för jag känner att bli lite crazy igen ;) Löv jo! *smack*

2007-11-03 @ 20:57:00
Postat av: Mattias

ingen milf som helst, MIN MILF. Jag som krönade henne ffs :D

2007-11-04 @ 22:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback